CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

- Sport -

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, la Cornu va avea loc inaugurarea Bazinului didactic de înot, un bazin realizat după același proiect cu cel de la Câmpina.

Bazinul a fost construit de Compania Națională de Investiții, iar inaugurarea va fi realizată de reprezentanții Primăriei comunei Cornu și ai Asociației Sportive Barracuda Câmpina, cea care se va ocupa de administrarea bazinului. 
De altfel, într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții clubului Barracuda anunță că își vor încheia până la finalul acestei luni socotelile cu bazinul de la Câmpina, unde au existat numeroase dispute și animozități. De asemenea, Barracuda a mai transmis: ”Mulțumim administrației câmpinene, căreia îi dorim să-și îndrepte atenția și mai mult asupra noilor generații de copii”.
De luna viitoare, întreaga activitate a clubului Barracuda, atât în ceea ce privește inițierea, cât și performanța, se va muta la Cornu.
Bazinul se află în apropierea sălii de sport și a terenului de fotbal, întregind astfel o bază sportivă cu care nu multe localități din România se pot lăuda.


17 May 2024 21:25 3720 vizualizari


Comentarii


  • 04.06.2024 13:51 Țigău Robert Nicolae Bună ziua. Care este tariful pentru publicul amator de înot? Va mulțumesc!
1606 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV