CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Salon de iarnă”, expoziția de pictură și sculptură care închide anul 2023 pentru Asociația artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”

- Eveniment -

”Salon de iarnă”, expoziția de pictură și sculptură care închide anul 2023 pentru Asociația artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”

Vineri, 8 decembrie 2023, de la ora 18.30, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina va avea loc vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă”.

În cadrul acestei expoziții, membrii Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor” vor expune lucrările lor în ceea ce va fi expoziția de final a anului 2023. Vor expune Gabriel Dima, Valentin Bălan, Roxana Buzoianu, Gilda Ivan, Daria Zemeleagă, Elena Toma, Eugenia Lungu, Camelia Tache, Lucian Tache, Sorin Morariu, Aurel Grigorescu și Constantin Antohi.


06 Dec 2023 18:27 2052 vizualizari


Comentarii






350 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert, susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
840 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1107 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1354 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV