Malul dinspre Bănești al râului Doftana a fost ecologizat

Actualitate (Categoria articolului)

În urma apariției articolului nostru Imagini deprimante pe râul Doftana, în amonte și aval de DN1, între Câmpina și Bănești și controlului efectuat de Garda de Mediu, administrația locală din comuna Bănești a luat măsuri și zona a fost salubrizată. Este vorba despre malul aflat pe teritoriul comunei vecine municipiului Câmpina.

Întreaga zonă era plină de gunoi, iar mirosul - insuportabil. Asta chiar în amonte și aval de podul (DN1) de peste râul Doftana, la ieșirea din Bănești și intrarea în Câmpina.
"Garda de Mediu și Apele Române ne-au impus o serie de măsuri pentru ecologizarea malului râului Doftana, în zona podului DN1. Am contractat o firmă de specialitate și am făcut curățenie în zona care aparține comunei noastre. Așteptăm acum ca inspectorii de la Garda de Mediu și Apele Române să constate că ne-am îndeplinit obligațiile asumate. Vom încerca, în măsura modestelor noastre posibilități, să monitorizăm ceva mai atent această zonă", ne-a declarat primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica.

4486 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2373 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

1578 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

201 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

408 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.