Liga B Prahova. Voința Adunați - FC Muscelul Câmpina 3-0

Sport (Categoria articolului)

După savoarea primului succes într-un meci oficial, FC Muscelul Câmpina s-a deplasat la Adunați, lângă Breaza, unde a întâlnit formația locală Voința.

Nu a fost un joc prea strălucit, gazdele impunându-se la un scor destul de drastic la capătul unui meci mult mai echilibrat decât o lasă să se vadă scorul final.
Echipa câmpineană a aliniat următoarea formulă de start: Tomșa - Cofaru, Dafinoiu, Pantaia, Dinu, Blidaru, Pleșa, Jilăveanu, Motoroiu, Iordache, Mîrsanu. Au mai jucat: Vișoiu, Fătu, Brânzea, I. Ștefan, Șerban.
Etapa viitoare, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, FC Muscelul Câmpina va întâlni formația Viitorul Provița de Sus.

2666 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1212 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

135 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.

Alte stiri recente

215 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

196 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.