Medalie de argint pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Copii

Sport (Categoria articolului)

La București, timp de două zile (vineri și sâmbătă), a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru Copii I și II, competiție le care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a participat cu nouă sportivi din grupele de începători, 12-13 ani, mulți dintre ei aflându-se la prima lor competiție oficială. Cu toate acestea, sportivii clubului câmpinean au reușit să mai aducă o medalie de argint la zestrea valoroasă a celui mai titrat club sportiv câmpinean.

Medalia de argint a fost câștigată de Dumitru Tiseanu (antrenor Jenica Bran), în proba de triatlon, la categoria copii I, unde a acumulat 1.113 puncte.
Iată și celelalte rezultate ale sportivilor câmpineni:
Alexandru Tilică (antrenor Jenica Bran) - locul 4, săritura în lungime, copii I, 4.80m;
Cristian Roșioru (antrenor Mihaela Marin) - locul 5, 200m, copii I, 28,71s; locul 5, 60m garduri, copii I, 10,62s;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 6, tratlon, copii I, 1.041 puncte;
Antonio Drosu (antrenor Jenica Bran) - locul 6, traitlon, copii II, 650 puncte;
Matei Simionescu (antrenor Mihaela Marin) - locul 7, 60m garduri, copii I, 11,7s; locul 10, 200m, copii I, 34,82s;
David Marin (antrenor Mihaela Marin) - locul 8, aruncarea greutății, copii I, 8,93m.
De asemenea, au mai concurat, dar fără a se califica în finale la probele respective, sportivii Ingrid Moldoveanu - 200m, copii I, și Giulia Nedelcu - 60m garduri, copii I.
Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor lor!

3294 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4618 vizualizari
10 apr. 2021 23:04

Clasare pe podium pentru CS Lido Câmpina, în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

Pe traseul de la Ciolpani, lângă București, a avut loc sâmbătă, 10 aprilie, prima etapă a Campionatului Național de Motocros, competiție la care a fost prezenți în afara sportivilor din România și alergători din Bulgaria și Republica Moldova. Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță, a fost prezent la această primă etapă a Campionatului Național de Motocros și a obținut o clasare pe podium, pe locul al treilea, la MX1, prin Sebastian Strechioiu.

3308 vizualizari
03 apr. 2021 15:27

O nouă medalie pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Aruncări Lungi

Atletismul câmpinean și-a reconfirmat valoarea și în a doua zi a finalelor Campionatului Național de Aruncări Lungi, care a fost găzduit de Arad. După ce în prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au obținut patru medalii - una de aur, una de argint și două de bronz, sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor, la zestrea de medalii a clubului câmpinean s-a mai adăugat și argintul obținut de Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) în proba de aruncarea discului, la juniori III, cu un nou record personal - 36,26m.

Alte stiri recente

2157 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3443 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.