Medalie de argint pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Copii

Sport (Categoria articolului)

La București, timp de două zile (vineri și sâmbătă), a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru Copii I și II, competiție le care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a participat cu nouă sportivi din grupele de începători, 12-13 ani, mulți dintre ei aflându-se la prima lor competiție oficială. Cu toate acestea, sportivii clubului câmpinean au reușit să mai aducă o medalie de argint la zestrea valoroasă a celui mai titrat club sportiv câmpinean.

Medalia de argint a fost câștigată de Dumitru Tiseanu (antrenor Jenica Bran), în proba de triatlon, la categoria copii I, unde a acumulat 1.113 puncte.
Iată și celelalte rezultate ale sportivilor câmpineni:
Alexandru Tilică (antrenor Jenica Bran) - locul 4, săritura în lungime, copii I, 4.80m;
Cristian Roșioru (antrenor Mihaela Marin) - locul 5, 200m, copii I, 28,71s; locul 5, 60m garduri, copii I, 10,62s;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 6, tratlon, copii I, 1.041 puncte;
Antonio Drosu (antrenor Jenica Bran) - locul 6, traitlon, copii II, 650 puncte;
Matei Simionescu (antrenor Mihaela Marin) - locul 7, 60m garduri, copii I, 11,7s; locul 10, 200m, copii I, 34,82s;
David Marin (antrenor Mihaela Marin) - locul 8, aruncarea greutății, copii I, 8,93m.
De asemenea, au mai concurat, dar fără a se califica în finale la probele respective, sportivii Ingrid Moldoveanu - 200m, copii I, și Giulia Nedelcu - 60m garduri, copii I.
Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor lor!

3717 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4251 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6220 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

257 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2605 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.