Poliția Locală a distribuit gratuit 10.000 de măști de protecție, primite ca sponsorizare de Primăria Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Zece mii de măști de protecție a distribuit în mod gratuit Poliția Locală de-a lungul întregii săptămâni. Măștile au fost primite ca sponsorizare de Primăria Câmpina, Poliția Locală atașând la fiecare set de trei măști și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate în acestă perioadă.

V-am informat aproape în fiecare zi a acestei săptămâni de acțiunile de distribuire a măștilor de protecție de către conducerea și agenții Poliției Locale Câmpina. Astfel, după ce au fost distribuite măști de protecție în zona centrelor comerciale, piețelor, în stațiile de transport public, beneficiarilor Cantinei Sociale, persoanelor din categoriile vulnerabile și la centrele de vaccinare, vineri au fost distribuite gratuit măști de protecție și în zona parcurilor, iar sâmbătă în zona bisericilor.
”De-a lungul întregii săptămâni, reacția câmpinenilor la gestul Primăriei Câmpina de a oferi măști de protecție a fost una pozitivă. Oamenii ne-au mulțumit, aproape toți purtau deja măști de protecție în mod corect, conform recomandărilor, astfel încât sperăm ca prin acest pas să fi putut contribui la o viitoare scădere semnificativă a ratei îmbolnăvirilor cu acest virus deosebit de periculos”, ne-a precizat Bianca Ștefan, director executiv interimar al Poliției Locale Câmpina.

2408 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.