O câmpineancă a alergat astăzi la maratonul de la Berlin pentru o cauză nobilă!

Eveniment (Categoria articolului)

Adelaide Katerine Tarpan este câmpineancă, remarcându-se în ultimii ani ca fiind unul dintre principalii promotori ai evenimentului 'Câmpina Open MTB'. De asemenea, se implică în mai multe tipuri de proiecte, cel mai recent fiind 'Pădurea copiilor', un proiect prin care îşi doreşte, prin exemplul pe care îl oferă, să strângă 1.000 lei pentru plantarea a 200 de copaci în zone deşertificate din România. Astăzi, Adela a participat la maratonul de la Berlin, pe care a reuşit să-l încheie! O performanţă remarcabilă, fiind - foarte probabil - prima câmpineancă prezentă la un asemenea maraton.

Despre experienţa de la primul maraton din viaţa ei, Adela ne-a declarat: 'Am reuşit să alerg tot maratonul şi mi-a plăcut foarte mult. A fost foarte frumos şi pentru că Berlinul este un oraş remarcabil, iar vremea a fost impecabilă pentru alergare. La un astfel de maraton mi s-a părut impresionant să vezi numărul şi diversitatea cauzelor susţinute, precum şi numărul mare de persoane cu dizabilităţi sau peste 70 de ani, care participă şi încheie maratonul. Am fost super-entuziastă primii 10 kilometri, am făcut poze între kilometrii 10 şi 20, dar după kilometrul 23 a început distracţia. Între kilometrii 25 şi 29 m-au durut tot felul de muşchi, unii inventaţi ad-hoc de creierul meu. Pe la kilometrul 33 mi-a fost puţin greaţă şi m-am felicitat că am băut doar apă. De altfel, tot concursul am luat doar două geluri, banane cât pentru un sezon şi nişte energizant lichid de la un punct de alimentare, pe la kilometrul 30. Apoi, de la kilometrul 38, nici nu a mai contat. M-am simţit foarte mândră şi împlinită, simţeam că am realizat ceva deosebit. În primul rând pentru mine, fiind primul meu maraton, dar şi pentru cei cărora voi avea ce să le povestesc. Prin intermediul vostru îi invit pe toţi să susţină cauza în care m-am implicat şi să doneze pentru a planta în toamnă copăcei în zonele deşertificate din România!'
Puteţi dona pentru proiectul 'Pădurea Copiilor' - http://padureacopiilor.galantom.ro/Katerine.

9452 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Robert 26.09.2016 08:56 Felicitări, Adela! Poate nu știe multa lume ca Adela este fata medicului Bohaltea, cel care a fost mai multi ani medicul echipei de fotbal Poiana.

Eveniment

1245 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2068 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

209 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

349 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.