”Pedalăm cu zâmbete”, un marș al bicicliștilor în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Eveniment (Categoria articolului)

Câteva zeci de bicicliști, dintre care - foarte îmbucurător - mulți copii, s-au aliniat duminică, 17 septembrie, în fața Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina pentru un marș intitulat ”Pedalăm cu zâmbete”.

Evenimentul a fost inclus în Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și care este finanțat din sponsorizări.
Din punct de vedere sportiv, în afară de întreceri de fotbal, handbal, baschet, natație, atletism, sau demonstrații de motociclism și arte marțiale, Câmpina se poate mândri și cu numeroși bicicliști, desigur, doar la nivel de amator, dar care reprezintă o componentă importantă a Câmpinei sportive.
A fost un eveniment frumos, care s-a putut derula în bune condiții și datorită voluntarilor de la Școala Gimnazială Centrală și Liceul Tehnologic Energetic, dar și prezenței polițiștilor, care au monitorizat participanții pe tot traseul și s-au asigurat că marșul se desfășoară în condiții de deplină siguranță. "Pedalăm cu zâmbete" s-a dorit a fi o pledoarie pentru sport, prietenie, toleranță, încredere. 

1953 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.