CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Grupul de firme Neptun - Soceram va sponsoriza Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina și publicația literară “Revista Nouă”

- Actualitate -

Grupul de firme Neptun - Soceram va sponsoriza Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina și publicația literară “Revista Nouă”

Prin intermediul unui comunicat de presă, grupul de firme Neptun - Soceram anunță că va sponsoriza Casa Tineretului din Câmpina cu 25.000 pentru ca Ansamblul Folcloric să-și poată continua activitatea anul acesta. De asemenea, va sponsoriza Casa de Cultură Geo Bogza cu 2.500 lei pentru ca Revista Nouă să poată apărea și în acest an. Redăm în continuare integral comunicatul de presă transmis redacției.

"În ultima vreme, în mass-media și pe rețelele sociale au apărut informații cu privire la hotărârea luată de un grup de consilieri locali de a nu mai finanța unele activități din domeniul cultural și sportiv. Deși, începând cu anul 2021, Câmpina a fost declarat, de administrația Prună-Dobre-Moldoveanu, “oraș al artelor și sporturilor”, constatăm cu îngrijorare dezinteresul administrației Prună-Dobre-Moldoveanu față de cultura și sportul câmpinean și tendința aceleași administrații de a “privatiza pe persoană fizică” activitățile culturale și sportive organizate și finanțate netransparent, cu ignorarea și în detrimentul instituțiilor de cultură și sport din subordine.
Am constatat, de asemenea, că finanțarea instituțiilor de cultură și sport de la bugetul local, buget la care grupul de firme Neptun - Soceram este cel mai mare contribuabil, se face discreționar, banii publici sunt folosiți de decidenți ca instrument pentru rezolvarea unor interese personale sau de grup, de declanșare a unor vendete politice și personale și pentru obținerea de beneficii electorale.
În aceste condiții, am hotărât să sponsorizăm în acest an Casa Tineretului cu suma de 25.000 lei pentru funcționarea în continuare a Ansamblului de dansuri populare și Casa de Cultură
Geo Bogza” cu suma de 2.500 lei pentru publicația literară Revista Nouă", se menționează în comunicatul de presă al grupului de firme Neptun - Soceram.


05 Mar 2023 17:00 3227 vizualizari


Comentarii


  • 07.03.2023 07:09 ionut Deci incercarile disperate ale grupului celor 8, la indicatiile pretioase ale primului carmaci al orasului, au fost zadarnice. Nu au facut decat se se acopere de ridicol. Exista o vorba din batrini: Nu mor caii cand vor cainii.
  • 06.03.2023 10:42 Misu Felicitari grupului de firme Neptun - Soceram! Mai exista si oameni de bine care tin la campineni si repara ce altii cu buna stiinta, strica. Inca o palma (oare a cata?) pe obrazul administratiei locale si a oamenilor din umbra care o conduc.
1031 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1148 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1308 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1023 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV