Grupul de firme Neptun - Soceram va sponsoriza Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina și publicația literară “Revista Nouă”

Actualitate (Categoria articolului)

Prin intermediul unui comunicat de presă, grupul de firme Neptun - Soceram anunță că va sponsoriza Casa Tineretului din Câmpina cu 25.000 pentru ca Ansamblul Folcloric să-și poată continua activitatea anul acesta. De asemenea, va sponsoriza Casa de Cultură Geo Bogza cu 2.500 lei pentru ca Revista Nouă să poată apărea și în acest an. Redăm în continuare integral comunicatul de presă transmis redacției.

"În ultima vreme, în mass-media și pe rețelele sociale au apărut informații cu privire la hotărârea luată de un grup de consilieri locali de a nu mai finanța unele activități din domeniul cultural și sportiv. Deși, începând cu anul 2021, Câmpina a fost declarat, de administrația Prună-Dobre-Moldoveanu, “oraș al artelor și sporturilor”, constatăm cu îngrijorare dezinteresul administrației Prună-Dobre-Moldoveanu față de cultura și sportul câmpinean și tendința aceleași administrații de a “privatiza pe persoană fizică” activitățile culturale și sportive organizate și finanțate netransparent, cu ignorarea și în detrimentul instituțiilor de cultură și sport din subordine.
Am constatat, de asemenea, că finanțarea instituțiilor de cultură și sport de la bugetul local, buget la care grupul de firme Neptun - Soceram este cel mai mare contribuabil, se face discreționar, banii publici sunt folosiți de decidenți ca instrument pentru rezolvarea unor interese personale sau de grup, de declanșare a unor vendete politice și personale și pentru obținerea de beneficii electorale.
În aceste condiții, am hotărât să sponsorizăm în acest an Casa Tineretului cu suma de 25.000 lei pentru funcționarea în continuare a Ansamblului de dansuri populare și Casa de Cultură
Geo Bogza” cu suma de 2.500 lei pentru publicația literară Revista Nouă", se menționează în comunicatul de presă al grupului de firme Neptun - Soceram.

3142 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Misu 06.03.2023 10:42 Felicitari grupului de firme Neptun - Soceram! Mai exista si oameni de bine care tin la campineni si repara ce altii cu buna stiinta, strica. Inca o palma (oare a cata?) pe obrazul administratiei locale si a oamenilor din umbra care o conduc.
  • ionut 07.03.2023 07:09 Deci incercarile disperate ale grupului celor 8, la indicatiile pretioase ale primului carmaci al orasului, au fost zadarnice. Nu au facut decat se se acopere de ridicol. Exista o vorba din batrini: Nu mor caii cand vor cainii.

Actualitate

1829 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

321 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

106 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

446 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: