La Policlinica Municipală a fost adusă aparatura achiziționată în cadrul proiectului de modernizare a instituției

Actualitate (Categoria articolului)

La Câmpina a ajuns astăzi o mare parte din aparatura cea nouă, comandată pentru dotarea Policlinicii Municipale. Pentru a nu exista probleme, aparatura a fost descărcată din mașini pe Strada Sergent Major Erou Grigore Nicolae și apoi transportată cu un utilaj și introdusă în Policlinică pe latura dinspre spital. Este vorba despre echipamente de imagistică, echipamente endoscopice, analizoare de laborator și multe altele.

Aparatura a fost achiziționată în toamna anului trecut, prin licitații publice și plătită din fonduri europene, în cea mai mare parte. Patru contracte au fost semnate cu firmele care au câștigat licitațiile:
Echipamentele de imagistică (mai multe tipuri de aparate ecograf, un computer tomograf, o instalaţie digitală de radioscopie-ortopedie şi un negatoscop) furnizate de SC Medist Imaging & P.O.C. SRL Bucureşti, valoarea contractului – 2.519.680 lei (fără TVA)
- Analizoarele de laborator furnizate de SC Bio Chem Solution SRL Bucureşti, valoarea contractului – 466.247 lei (fără TVA)
- Echipamente endoscopice – SC Karl Storz Endoscopia Romania SRL Bucureşti, valoarea contractului – 305.000 lei (fără TVA)
- Aparatură BFT (aparat multifuncţional pentru kinetoterapie, aparat tracţiune coloană cervicală şi lombară, aparat recuperare braţ, bandă alergare, bicicletă ergonomică, alte aparate şi dispozitive) – SC Bio Chem Solution SRL Bucureşti, valoarea contractului – 197.750 lei (fără TVA)

Tot pe partea de dotare a Policlinicii Municipale au mai fost achiziționate mobilier medical și de birou (377.114 lei fără TVA) și echipamente IT (33.930 lei fără TVA).

8313 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

618 vizualizari
07 apr. 2020 12:02

21 de garsoniere și apartamente din blocul de necesitate, puse la dispoziția medicilor din Spitalul Municipal Câmpina

În contextul declarării Spitalului Municipal Câmpina ca spital suport pentru pacienții infectați cu coronavirus, tot mai multe cadre medicale și-au pus problema izolării de propria familie pe perioada acestei situații cu caracter excepțional. Conducerea Spitalului Municipal și Primăria Câmpina au căutat soluții pentru a le asigura medicilor spații de cazare, spații în care să locuiască temporar, să se odihnească între ture sau gărzi, astfel încât să nu-și pună familiile în pericol.

2559 vizualizari
07 apr. 2020 09:48

Încă un medic din Prahova, colaborator la SanConfind, este infectat cu COVID-19

Veștile proaste continuă să apară în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus a unor cadre medicale. După medicul urolog de la Spitalul Municipal Câmpina și medicul neonatolog împreună cu patru asistente de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina, iată că avem un nou caz în rândul cadrelor medicale.

Alte stiri recente

155 vizualizari
07 apr. 2020 11:14

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Malmo, Suedia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

131 vizualizari
07 apr. 2020 11:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 7 aprilie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.