Handbal feminin, juniori III. CS Brazi - CS Câmpina 21-28

Sport (Categoria articolului)

Joi după-amiază, în sala de sport din Brazi a avut loc meciul de handbal feminin CS Brazi - CS Câmpina, contând pentru Campionatul Național de Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina s-a impus cu scorul de 28-21 (15-10).

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, un meci la finalul căruia echipa câmpineană a fost aplaudată la scenă deschisă de toți cei prezenți în sala de sport din Brazi.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit în acest meci pentru CS Câmpina următorul lot de jucătoare: Cătălina Antonie (un gol), Antonia Dragomir (3 goluri), Raluca Duță (un gol), Ilinca Neagu (un gol), Carina Vasile (6 goluri), Sofia Robu (4 goluri), Antonia Robu (două goluri), Daria Cojani, Rebeca Chitălan, Alessia Stamate (3 goluri), Gabriela Roiniță (7 goluri).
Partida a fost arbitrată de Gabriela Enache și Mihaela Grădișteanu, ambele din Ploiești.

2519 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1788 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.