Poliția caută trei copii dispăruți dintr-un centru de plasament din Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE ora 19.45 - Cei trei minori au fost găsiți în comuna Apostolache, acolo unde locuiește tatăl lor.

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, în cursul serii trecute, de reprezentanții unui centru de plasament din localitate, despre faptul că trei dintre băieții cazați la centru au părăsit instituția și nu au mai revenit. Este vorba despre Iulian Andrei (14 ani), Ionuț Andrei (13 ani) și Sebastian Andrei (14 ani). Polițiștii au demarat activitățile procedurale pentru găsirea celor trei minori.

Din păcate, reprezentanții centrului de plasament nu au putut oferi prea multe informații cu privire la cum erau îmbrăcați copiii în momentul plecării din instituție. Se știe doar că ei purtau blugi albaștri și bluze închise la culoare. De asemenea, nu există fotografii decât cu unul dintre copii.
Semnalmentele băieților dispăruți:
- Iulian Andrei: înălțime 1,45-1,50m, constituție astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, fără semne particulare (foto)
- Ionuț Andrei: înălțime 1,45m, constituție astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, fără semne particulare
- Sebastian Andrei: înălțime 1,35-1,40m, constituție astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, fără semne particulare

Persoanele care pot oferi informații despre cei trei minori sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

5441 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.