Mircea Albulescu a trecut în neființă

Actualitate (Categoria articolului)

"Simt că mă apropii de lumea de dincolo", spunea recent, într-o emisiune televizată, marele actor Mircea Albulescu. A murit în această dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală. Avea 81 de ani și de mai multă vreme suferea de inimă.

A fost, este și va rămâne unul dintre marii actori ai României. O carieră extraordinară în teatru și film, care nu poate fi cuprinsă aici, în câteva rânduri, acum, la despărțire. Un mare actor și un om de excepție, al cărui nume îl poartă mai departe Teatrul Proiect din Câmpina. Orașul nostru, cel fără un teatru propriu-zis și fără un cinematograf, l-a avut alături în ultimii cinci-șase ani pe Mircea Albulescu. A deschis un drum nou în cultura câmpineană, în calitate de director al Asociației "Teatrul Proiect Câmpina". Ne-a adus spectacole minunate pe scena Casei de Cultură, ne-a adus artiști extraordinari și de care ne era foarte dor, ne-a readus speranța că, oricât de greu ar fi, cultura adevărată nu piere.
Îți mulțumim, Maestre! Odihnește-te în pace!

3589 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1092 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2302 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1068 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1389 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.