Ample acțiuni ale Poliției Rutiere în Prahova, inclusiv la Câmpina. S-au aplicat 190 sancțiuni contravenționale

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii rutieri prahoveni au organizat și desfășurat acțiuni rutiere, în mai multe zone din județ, pe tot parcursul zilei de marți, 11 aprilie 2023.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Polițiilor municipale Ploiești și Câmpina, a Polițiilor orașelor Boldești Scăieni si Vălenii de Munte, au acționat în principalele zone cu risc rutier pentru verificarea modului de respectare al normelor rutiere în vigoare, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau care conduc sub influența alcoolului, precum și pentru prevenirea și combaterea abaterilor săvârșite de pietoni și de conducătorii de biciclete/trotinete, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În cadrul acțiunilor desfășurate pe raza de competență a structurilor mai sus menționate au fost oprite, pentru control, în trafic peste 400 de autovehicule. Astfel, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului au fost efectuate 180 de testări cu aparatele etilotest. În urma activităţilor, polițiștii au aplicat, în total, 190 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 43 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 25 pietonilor indisciplinați și 12 bicicliștilor pentru diferite abateri săvârșite, 4 dintre aceștia fiind depistați cu alcoolemii cuprinse înbtre 0,10 și 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea tuturor sancțiunilor este de peste 46.000 lei. Totodată, 7 conducători auto au rămas fără permis de conducere, 4 dintre aceștia pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Polițiștii prahoveni desfășoară permanent activități pentru reducerea riscului victimal ca urmare a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere în vigoare.

(Sursa foto - IJP Prahova)

2122 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1394 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2020 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

191 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.

1009 vizualizari
24 sept. 2023 14:35

În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.