Ample acțiuni ale Poliției Rutiere în Prahova, inclusiv la Câmpina. S-au aplicat 190 sancțiuni contravenționale

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii rutieri prahoveni au organizat și desfășurat acțiuni rutiere, în mai multe zone din județ, pe tot parcursul zilei de marți, 11 aprilie 2023.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Polițiilor municipale Ploiești și Câmpina, a Polițiilor orașelor Boldești Scăieni si Vălenii de Munte, au acționat în principalele zone cu risc rutier pentru verificarea modului de respectare al normelor rutiere în vigoare, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau care conduc sub influența alcoolului, precum și pentru prevenirea și combaterea abaterilor săvârșite de pietoni și de conducătorii de biciclete/trotinete, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În cadrul acțiunilor desfășurate pe raza de competență a structurilor mai sus menționate au fost oprite, pentru control, în trafic peste 400 de autovehicule. Astfel, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului au fost efectuate 180 de testări cu aparatele etilotest. În urma activităţilor, polițiștii au aplicat, în total, 190 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 43 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 25 pietonilor indisciplinați și 12 bicicliștilor pentru diferite abateri săvârșite, 4 dintre aceștia fiind depistați cu alcoolemii cuprinse înbtre 0,10 și 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea tuturor sancțiunilor este de peste 46.000 lei. Totodată, 7 conducători auto au rămas fără permis de conducere, 4 dintre aceștia pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Polițiștii prahoveni desfășoară permanent activități pentru reducerea riscului victimal ca urmare a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere în vigoare.

(Sursa foto - IJP Prahova)

2292 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

20 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

63 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

520 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1413 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.