CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Ample acțiuni ale Poliției Rutiere în Prahova, inclusiv la Câmpina. S-au aplicat 190 sancțiuni contravenționale

- Actualitate -

Ample acțiuni ale Poliției Rutiere în Prahova, inclusiv la Câmpina. S-au aplicat 190 sancțiuni contravenționale

Polițiștii rutieri prahoveni au organizat și desfășurat acțiuni rutiere, în mai multe zone din județ, pe tot parcursul zilei de marți, 11 aprilie 2023.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Polițiilor municipale Ploiești și Câmpina, a Polițiilor orașelor Boldești Scăieni si Vălenii de Munte, au acționat în principalele zone cu risc rutier pentru verificarea modului de respectare al normelor rutiere în vigoare, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau care conduc sub influența alcoolului, precum și pentru prevenirea și combaterea abaterilor săvârșite de pietoni și de conducătorii de biciclete/trotinete, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În cadrul acțiunilor desfășurate pe raza de competență a structurilor mai sus menționate au fost oprite, pentru control, în trafic peste 400 de autovehicule. Astfel, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului au fost efectuate 180 de testări cu aparatele etilotest. În urma activităţilor, polițiștii au aplicat, în total, 190 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 43 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 25 pietonilor indisciplinați și 12 bicicliștilor pentru diferite abateri săvârșite, 4 dintre aceștia fiind depistați cu alcoolemii cuprinse înbtre 0,10 și 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea tuturor sancțiunilor este de peste 46.000 lei. Totodată, 7 conducători auto au rămas fără permis de conducere, 4 dintre aceștia pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Polițiștii prahoveni desfășoară permanent activități pentru reducerea riscului victimal ca urmare a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere în vigoare.

(Sursa foto - IJP Prahova)


12 Apr 2023 17:49 2310 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
731 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1046 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2033 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1898 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV