Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de polițiștii din Breaza după ce a condus băut, fără permis și a provocat un accident

Actualitate (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.50, polițiștii din Breaza au fost sesizați de un bărbat că a ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Talea.

Cercetările polițiștilor brezeni au demonstrat faptul că bărbatul care a anunțat accidentul era de fapt pasager pe locul din dreapta, iar conducătorul autoturismului fiind sub influența alcoolului i-a propus acestuia să facă schimb de locuri. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului care a condus autoturismul a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală atât în vederea acordării de îngrijiri medicale, cât și pentru recoltarea de mostre biologice de sânge. Mai mult, nu avea nici permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de duminică, 5 septembrie, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

4256 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1652 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1403 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

420 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

96 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.