Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Anunțul a fost făcut vineri seară, prin intermediul unei declarații de presă, eveniment desfășurat în sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza". Astfel, PSD Câmpina "aruncă" în bătălia electorală o femeie, lucru important pentru scena politică locală. Și asta în condițiile în care, numele vehiculat până acum pentru candidatura menționată era cel al lui Marian Nistor, fostul director al Pieței Centrale Câmpina. Mai mult, ne așteptăm ca și pe lista de candidați PSD la Consiliul Local să regăsim mai multe femei, având în vedere amendamentele depuse la legile electorale, referitoare la reprezentarea de minimum 30% a femeilor pe listele electorale la toate tipurile de alegeri.
Irina Nistor nu a mai fost implicată activ până acum în politică. Are 43 de ani, a fost șef Serviciu control comercial, protecția mediului și disciplina în construcții la Poliția Locală Câmpina, funcție din care a demisionat în ianuarie 2022. Ulterior a ocupat funcția de șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar în prezent este consilier juridic la o firmă privată.
Vom reveni.

5052 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Preda Frank 27.05.2023 18:54 Fief PSD la Cornu,Telega,Ploiesti.Din pricina traseismului multi au decăzut.Moldoveanu ar fi opțiunea Aur pentru primărie.Doar Escu ar putea câștiga sau cineva din mediul de afaceri lupta cu karateca.Sa ii vezi pe Horia,T .Întrebarea e daca Tiseanu,Albu și colonei votând Psd...maxima.Si viceprimar va fi Musat sau Duran.

Politică

1131 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1569 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

463 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

384 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.