CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina a jucat finala Euroregiunii la handbal feminin și s-a calificat la turneul semifinal național

- Sport -

CS Câmpina a jucat finala Euroregiunii la handbal feminin și s-a calificat la turneul semifinal național

După victoriile categorice obținute sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, în faza grupelor Euroregiunii Campionatului Național de handbal feminin pentru juniori IV, CS Câmpina a jucat duminică, 20 martie 2022, în faza finală pe Euroregiune.

Astfel, după ce a trecut în semifinale de o manieră categorică, printr-o victorie la șapte goluri diferență, de CSS Ploiești, CS Câmpina a întâlnit în finală pe CSM Ploiești.
A fost un meci entuziasmant, foarte intens, cu mult peste nivelul acestei categorii de vârstă și al acestei faze a competiției. În plus, și atmosfera din Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești a fost una aparte, civilizată și sportivă, fiecare echipă având propria ei galerie care s-a comportat cât se poate de frumos.
Elevele lui Daniel Vasile au început bine finala, preluând conducerea și având la un moment dat un avantaj de două goluri și atacul. Ploieștencele au echilibrat disputa, inclusiv pe tabela de marcaj, au schimbat și tactica, jucând ceva mai agresiv, la intercepție, fără a mai aștepta pe propriul semicerc atacurile câmpinencelor. După ce au prelut conducerea, s-au detașat, având un avantaj maxim de cinci goluri, fluierul final găsindu-le pe ploieștence cu un avantaj de patru goluri, 30-26.
Un meci excepțional, de înaltă calitate, la care fetele de la CS Câmpina trebuie să fie mândre că au putut contribuit din plin. Chiar dacă au pierdut finala, jucătoarele CSC-ului s-au calificat pentru turneul semifinal național.
La finalul partidei, antrenorul echipei CS Câmpina, Daniel Vasile, ne-a declarat: ”A fost un meci foarte intens, al doilea meci de astăzi și s-a simțit în picioarele fetelor. Sunt foarte mulțumit de prestația fetelor, pentru că au pus în aplicare ce am pregătit la antrenamente și în meciurile amicale”.
La finala din Sala ”Olimpia” a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, care le-a susținut pe fetele de la CS Câmpina, le-a încurajat și la final le-a felicitat pentru performanța lor.
CS Câmpina a folosit în finală următorul lot de jucătoare: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu.


20 Mar 2022 20:57 5113 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1049 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
781 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
584 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
850 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV