CS Câmpina a jucat finala Euroregiunii la handbal feminin și s-a calificat la turneul semifinal național

Sport (Categoria articolului)

După victoriile categorice obținute sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, în faza grupelor Euroregiunii Campionatului Național de handbal feminin pentru juniori IV, CS Câmpina a jucat duminică, 20 martie 2022, în faza finală pe Euroregiune.

Astfel, după ce a trecut în semifinale de o manieră categorică, printr-o victorie la șapte goluri diferență, de CSS Ploiești, CS Câmpina a întâlnit în finală pe CSM Ploiești.
A fost un meci entuziasmant, foarte intens, cu mult peste nivelul acestei categorii de vârstă și al acestei faze a competiției. În plus, și atmosfera din Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești a fost una aparte, civilizată și sportivă, fiecare echipă având propria ei galerie care s-a comportat cât se poate de frumos.
Elevele lui Daniel Vasile au început bine finala, preluând conducerea și având la un moment dat un avantaj de două goluri și atacul. Ploieștencele au echilibrat disputa, inclusiv pe tabela de marcaj, au schimbat și tactica, jucând ceva mai agresiv, la intercepție, fără a mai aștepta pe propriul semicerc atacurile câmpinencelor. După ce au prelut conducerea, s-au detașat, având un avantaj maxim de cinci goluri, fluierul final găsindu-le pe ploieștence cu un avantaj de patru goluri, 30-26.
Un meci excepțional, de înaltă calitate, la care fetele de la CS Câmpina trebuie să fie mândre că au putut contribuit din plin. Chiar dacă au pierdut finala, jucătoarele CSC-ului s-au calificat pentru turneul semifinal național.
La finalul partidei, antrenorul echipei CS Câmpina, Daniel Vasile, ne-a declarat: ”A fost un meci foarte intens, al doilea meci de astăzi și s-a simțit în picioarele fetelor. Sunt foarte mulțumit de prestația fetelor, pentru că au pus în aplicare ce am pregătit la antrenamente și în meciurile amicale”.
La finala din Sala ”Olimpia” a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, care le-a susținut pe fetele de la CS Câmpina, le-a încurajat și la final le-a felicitat pentru performanța lor.
CS Câmpina a folosit în finală următorul lot de jucătoare: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu.

5066 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

487 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

452 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

123 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

2180 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.