Alcoolul și viteza, principalele motive pentru amendarea participanților la trafic într-o acțiune a Poliției la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii prahoveni derulează frecvent acțiuni pentru stoparea principalelor cauze geenratore de accidente rutiere. O astfel de acțiune s-a derulat sâmbătă, 16 aprilie 2022, și a vizat DN 1, Centura de Vest Ploiești și Nistorești-Breaza, precum și DN 1B, dar și municipiul Câmpina.

În cadrul acțiunii de la Câmpina, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, dintre care 36 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în vreme ce 4 sancțiuni contravenționale au fost aplicate bicicliștilor, 3 dintre ele pentru depistarea lor sub influența alcoolului.
În celelalte zone ale județului Prahova din cadrul acestei acțiuni, au fost controlate 180 de autovehicule, fiind aplicate 116 sancțiuni contravenționale, 48 dintre ele pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 au fost aplicate pietonilor pentru nerespectarea prevederilor legale privind traversarea, 26 bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere. Valoarea sancțiunilor se ridică la aproximativ 4.300 de lei. Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova ne-a mai precizat că acțiunile în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere sunt desfășurate zilnic de polișitii rutieri prahoveni, pe raza județului, în vederea identificării persoanelor care comit abateri la regimul rutier, fie că vorbim de contravenții sau de infracțiuni contra siguranței traficului.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2999 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 17.04.2022 16:33 Dar cu drogatii gasiti la volan din ce in ce mai multi ce faceti? In Turcia daca esti gasit la volan sub influenta drogurilor ti se confisca masina si se suspenda permisul pentru minim 5 ani. Suntem campioni europeni si pe locul 6 mondial la accidente mortale. Alcool, droguri si agresivitate la volan.

Actualitate

217 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1120 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

155 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

966 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.