CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-1

- Sport -

Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-1

După 10 puncte strânse în ultimele patru jocuri, câmpinenii au pierdut la scor, 1-4, în deplasare de pe terenul de la Sala Sporturilor, din Ploiești, în fața formației Petrolul 95.

Gazdele au fost mai bune în jocul de marți după-amiază, au luat un avantaj de două goluri încă din prima jumătate de oră, dar cu zece minute înainte de pauză, Vasilescu a readus speranțele în tabăra câmpinenilor. Repriza secundă s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate, dar câmpinenii nu au mai înscris, la final gazdele savurând o victorie confortabilă, 4-1.
Antrenorii Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu și Tiberiu Ionescu au jucat la Ploiești cu formula: Cord - Merluță, Banu (74 Badea), Bej, Crețu, Feraru (74 Amar), C. Dumitrescu (80 Nichifor), Năstase, Toma (77 A. Dumitrescu), Vasilescu, Dedu (83 Bobeică).
Rezulktatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Avântul Măneciu.


21 May 2024 21:24 884 vizualizari


Comentarii


1612 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV