Medimfarm SA a decis să doneze profitul obținut din comercializarea testului Standard Q Covid - 19 Ag familiilor celor decedați din cauza noului coronavirus

Actualitate (Categoria articolului)

Vă informam recent despre comercializarea de către compania Medimfarm SA, în exclusivitate pentru România, a testelor Standard Q Covid - 19 Ag, singurele avizate de Organizația Mondială a Sănătății. Medimfarm SA revine cu noi informații despre aceste teste prin intermediul unui comunicat de presă.

“Medimfarm SA Ploiești, în calitate de distribuitor exclusiv pentru România al testelor Standard Q Covid - 19 Ag, anunță că acestea vor fi disponibile pentru comercializare începând de luni, 19 octombrie 2020. Menționăm că sunt primele și până în acest moment singurele teste avizate de către Organizația Mondială a Sănătății, destinate diagnosticării persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen. Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, testele respectă Directiva 98/79/EC a Parlamentului European și a Consiliului Europei privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro. Readucem în atenția publicului că testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. Din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării in vitro. Remarcabil este faptul că Fundația Bill și Melinda Gates, SD Biosensor Inc. și Abbott S.U.A. au semnat acorduri separate pentru susținerea țărilor cu venituri mici și medii cu peste 120 milioane de astfel de teste.

Prețul de vânzare al unui test este de 69 lei + TVA. Testele sunt ambalate în cutii a câte 25 bucăți. Comenzile pot fi plasate la adresa de mail office@medimfarm.ro sau la telefon 0746.245.175 și vor fi onorate în funcție de stocul disponibil. 

Având în vedere recomandarea producătorului, ca testarea să se facă prin intermediul persoanelor calificate in domeniul medical, compania noastră a decis ca testele să fie vândute către spitale și clinici medicale, cabinete medicale, azile de bătrâni, companii care au încheiate contracte cu medici de medicina muncii, unități militare, SEAP. Persoanele fizice care doresc să se testeze utilizând Standard Q Covid - 19 Ag sunt îndrumate să se adreseze medicului de familie. 

Și nu în ultimul rând, compania Medimfarm SA a hotărât să DONEZE ÎNTREGUL PROFIT obținut din vânzarea testelor familiilor celor decedați din cauza virusului SARS-CoV-2. Decizia este luată pentru o perioadă de un an, începând cu 19 octombrie 2020 și până la data de 19 octombrie 2021. Rugăm pe această cale Ministerul Sănătății să colaboreze pentru îndeplinirea dezideratului. Procedura de donație va fi transparentă, astfel că sumele și numărul de persoane beneficiare vor fi anunțate pe site-ul nostru trimestrial”.

2290 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1429 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1794 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

745 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1186 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.