Accident pe DN1, în zona Florești. O persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite

Social (Categoria articolului)

Un tragic accident rutier s-a produs în această după-amiază pe DN1, chiar la intersecția cu drumul spre Florești. Trei autoturisme au fost implicate, în acestea aflându-se în total șase persoane. O bătrână de 83 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane sunt rănite. În zonă a ajuns și elicopterul Smurd pentru preluarea unei victime.

Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, aflat în stare gravă și care va fi dus la un spital din București. Ceilalți doi răniți - o femeie de 53 de ani și un bărbat de 62 de ani - au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. 
Din primele cercetări reiese că unul dintre autoturisme venea dinpre Florești, iar conducătorul auto nu s-a asigurat în momentul în care a intrat pe DN1. A intrat în coliziune cu o altă mașină, iar în urma impactului aceasta a fost aruncată în cel de-al treilea autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului. La fața locului au intervenit echipaje ale ISU Prahova, Poliției Rutiere și Serviciului Județean de Ambulanță. Intersecția DN1 cu drumul spre Florești este o zonă extrem de periculoasă, unde se produc frecvent accidente rutiere soldate cu victime.

(Sursă foto - ISU Prahova)

5721 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1084 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4714 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

346 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

503 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.