Etapa a II-a de informare și consultare. Câmpinenii sunt invitați să-și spună opinia privind proiectul pasajului subteran

Actualitate (Categoria articolului)

În perioda 6 - 30 mai 2022 are loc cea de-a doua etapă de informare și consultare a publicului privind proiectul pasajului subteran din zona centrală a Câmpinei și a lucrărilor de regenerare urbană, care vor avea loc deasupra acestuia.

Denumirea oficială a proiectului sună destul de complicat: ”P.U.Z. - Regenerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluante, prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Câmpina”.
În cadrul etapei a II-a de informare și consultare a publicului, Primăria municipiului Câmpina invită populația interesată să consulte documentația preliminară P.U.Z. postată pe site-ul oficial al Primăriei Câmpina - www.primariacampina.ro, dar și la avizierul instituției, precum și la puncte de afișaj de pe domeniul public aflate în zona studiată.
Propunerile privind reglementările urbanistice pot fi transmise, în cadrul acestei etape, în perioada 6 - 30 mai 2022, pe adresa de e-mail consultarea_populatiei@primariacampina.ro, sau depuse la registratura Primăriei municipiului Câmpina, cu mențiunea ”Consultarea populației”. Răspunsul la observațiile primite va fi transmis în scris (prin poștă sau e-mail) persoanelor interesate în perioada 31 mai - 9 iunie 2022.
De asemenea, pentru cei interesați, memoriul tehnic și regulamentul local de urbanism, precum și planșele aferente acestui proiect pot fi accesate aici și aici. Informații suplimentare se pot obține și de pe pagina de Facebook special creată pentru acest proiect - Camp10.
Cu siguranță, va fi un proiect care va schimb radical imaginea zonei centrale a municipiului Câmpina, dar și un proiect cu multe implicații, pe toate planurile - de la imagine, la schimbarea rețelelor din zonă, de la educație, la turism și ecologie.

2658 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stănică Bujorel 08.05.2022 08:08 Cred că va fi deosebit. Poate -l vedem și noi finalizat...
  • diss 08.05.2022 09:53 O prostie, bani aruncați pe fereastră, nu cred că va conta opinia noastră!😣Trebuie să se facă și cu asta basta, asta e politica , ăștia sunt politicienii romăni!😣
  • Gheorghe Zamfir 08.05.2022 16:42 O megalomanie a unui primar neputincios, pe care al doilea mandat nu-l văd să-l mai prindă. Pai noi vorbim de ,,pasaje subterane ", pe când gropile din asfalt nu sunt astupate ?? Asta e o mare gogomănie, rușine !!!!
  • Anonim 08.05.2022 17:44 O MARE PROSTIE! Omul asta (Moldoveanu) trebuie oprit cumva ca nu e pe mosia lui cu toate ... pamantului!
  • Catrinel 09.05.2022 07:14 O nenorocire pentru Campina, atat primarul cat si pasajul. Ganditi-va ca ani de zile centrul orasului va fi un santier, se vor descoperi retele de conducte subterane care vor trebui relocate; sigur vor fi angajate firme aservite cu sef de lucrari Dorel, care vor face ca cel putin 10 ani centrul orasului sa arate ca dupa bombardament. Asta in conditiile in care acum pe 80% din strazi iti e scarba sa circuli din cauza gropilor si denivelarilor.
  • Lamba C. 09.05.2022 07:50 O tâmpenie, o mare tâmpenie! Mă doare capul.O asemenea lucrare nu este necesară în Câmpina.Nu mai vorbesc de disconfortul creat campinenilor care locuiesc în zonă. Oricum părerea noastră nu contează prea mult. Proiecte de suflet,bla,bla,bla!Sunt foarte dezamăgit. Politica asta....Offf Doamne,nu ne mai facem bine...
  • Anonim 09.05.2022 09:47 Da, dna. Catrinel, asa e. Macar o data sa se uneasca campinenii si sa opreasca idiotenia asta! Acum pana nu se voteaza (proiectul) de un CL la fel de incompetent ca daca se porneste, nu-l mai opreste nimeni.
  • Valentin 09.05.2022 10:12 Știind ca este o ambiție personala a primarului, nu va tine cont de opinia cetățenilor. O cheltuire inutila a banului public în condițiile în care duce lipsa de idei pentru a ''face'' ceva ''epocal''. Oricum este o idee preluata de la mentorul sau spiritual.
  • ANONIM 09.05.2022 17:22 Dle Valentin, daca CL NU voteaza aberatia, nu se demareaza nimic. Sper sa NU se voteze asa ceva.
  • Ion Câmpineanu 12.05.2022 17:53 O proiect aberant. Zona centrala de bine de rău abia a fost finalizata. Dacă se va pune cândva în aplicare toată zona centrala se va transforma într-un șantier. Traseul este relativ scurt și în curba deci se va sapa mai întâi o groapa care apoi se va umple cu beton. Edilii noștri mai bine și-ar consuma bruma de energie pe rezolvarea problemelor mici și mărunte și puțin consumatoare de resurse. Fântână cu cireși arata din ce în ce mai rău deși mai toți au zis ca o reabilitează. Problema parcărilor încă nerezolvata. Ștrandurile din oraș sunt amintiri. Etc...

Actualitate

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

563 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

667 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.