Etapa a II-a de informare și consultare. Câmpinenii sunt invitați să-și spună opinia privind proiectul pasajului subteran

Actualitate (Categoria articolului)

În perioda 6 - 30 mai 2022 are loc cea de-a doua etapă de informare și consultare a publicului privind proiectul pasajului subteran din zona centrală a Câmpinei și a lucrărilor de regenerare urbană, care vor avea loc deasupra acestuia.

Denumirea oficială a proiectului sună destul de complicat: ”P.U.Z. - Regenerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluante, prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Câmpina”.
În cadrul etapei a II-a de informare și consultare a publicului, Primăria municipiului Câmpina invită populația interesată să consulte documentația preliminară P.U.Z. postată pe site-ul oficial al Primăriei Câmpina - www.primariacampina.ro, dar și la avizierul instituției, precum și la puncte de afișaj de pe domeniul public aflate în zona studiată.
Propunerile privind reglementările urbanistice pot fi transmise, în cadrul acestei etape, în perioada 6 - 30 mai 2022, pe adresa de e-mail consultarea_populatiei@primariacampina.ro, sau depuse la registratura Primăriei municipiului Câmpina, cu mențiunea ”Consultarea populației”. Răspunsul la observațiile primite va fi transmis în scris (prin poștă sau e-mail) persoanelor interesate în perioada 31 mai - 9 iunie 2022.
De asemenea, pentru cei interesați, memoriul tehnic și regulamentul local de urbanism, precum și planșele aferente acestui proiect pot fi accesate aici și aici. Informații suplimentare se pot obține și de pe pagina de Facebook special creată pentru acest proiect - Camp10.
Cu siguranță, va fi un proiect care va schimb radical imaginea zonei centrale a municipiului Câmpina, dar și un proiect cu multe implicații, pe toate planurile - de la imagine, la schimbarea rețelelor din zonă, de la educație, la turism și ecologie.

2247 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stănică Bujorel 08.05.2022 08:08 Cred că va fi deosebit. Poate -l vedem și noi finalizat...
  • diss 08.05.2022 09:53 O prostie, bani aruncați pe fereastră, nu cred că va conta opinia noastră!😣Trebuie să se facă și cu asta basta, asta e politica , ăștia sunt politicienii romăni!😣
  • Gheorghe Zamfir 08.05.2022 16:42 O megalomanie a unui primar neputincios, pe care al doilea mandat nu-l văd să-l mai prindă. Pai noi vorbim de ,,pasaje subterane ", pe când gropile din asfalt nu sunt astupate ?? Asta e o mare gogomănie, rușine !!!!
  • Anonim 08.05.2022 17:44 O MARE PROSTIE! Omul asta (Moldoveanu) trebuie oprit cumva ca nu e pe mosia lui cu toate ... pamantului!
  • Catrinel 09.05.2022 07:14 O nenorocire pentru Campina, atat primarul cat si pasajul. Ganditi-va ca ani de zile centrul orasului va fi un santier, se vor descoperi retele de conducte subterane care vor trebui relocate; sigur vor fi angajate firme aservite cu sef de lucrari Dorel, care vor face ca cel putin 10 ani centrul orasului sa arate ca dupa bombardament. Asta in conditiile in care acum pe 80% din strazi iti e scarba sa circuli din cauza gropilor si denivelarilor.
  • Lamba C. 09.05.2022 07:50 O tâmpenie, o mare tâmpenie! Mă doare capul.O asemenea lucrare nu este necesară în Câmpina.Nu mai vorbesc de disconfortul creat campinenilor care locuiesc în zonă. Oricum părerea noastră nu contează prea mult. Proiecte de suflet,bla,bla,bla!Sunt foarte dezamăgit. Politica asta....Offf Doamne,nu ne mai facem bine...
  • Anonim 09.05.2022 09:47 Da, dna. Catrinel, asa e. Macar o data sa se uneasca campinenii si sa opreasca idiotenia asta! Acum pana nu se voteaza (proiectul) de un CL la fel de incompetent ca daca se porneste, nu-l mai opreste nimeni.
  • Valentin 09.05.2022 10:12 Știind ca este o ambiție personala a primarului, nu va tine cont de opinia cetățenilor. O cheltuire inutila a banului public în condițiile în care duce lipsa de idei pentru a ''face'' ceva ''epocal''. Oricum este o idee preluata de la mentorul sau spiritual.
  • ANONIM 09.05.2022 17:22 Dle Valentin, daca CL NU voteaza aberatia, nu se demareaza nimic. Sper sa NU se voteze asa ceva.
  • Ion Câmpineanu 12.05.2022 17:53 O proiect aberant. Zona centrala de bine de rău abia a fost finalizata. Dacă se va pune cândva în aplicare toată zona centrala se va transforma într-un șantier. Traseul este relativ scurt și în curba deci se va sapa mai întâi o groapa care apoi se va umple cu beton. Edilii noștri mai bine și-ar consuma bruma de energie pe rezolvarea problemelor mici și mărunte și puțin consumatoare de resurse. Fântână cu cireși arata din ce în ce mai rău deși mai toți au zis ca o reabilitează. Problema parcărilor încă nerezolvata. Ștrandurile din oraș sunt amintiri. Etc...

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.