Record la Câmpina. O femeie de 45 de ani a produs un accident având o alcoolemie de 1,30mg/l alcool pur în aerul expirat

Actualitate (Categoria articolului)

Ceea ce se întâmplă pe șoselele din România, în general, nu încetează să surprindă și iată că, din păcate, nici Câmpina nu face excepție. O femeie în vârstă de 45 de ani, din Câmpina, aflată la volanul unui autoturism, a intrat într-un copac aflat pe marginea carosabilului.

Accidentul a avut loc joi, 6 iunie, la ora 20.40, în Cartierul Câmpinița, la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Slt. Erou Bogdan Vasile. Până aici aproape că nu este nimic neobișnuit. Se mai întâmplă astfel de accidente... Numai că, uimirea polițiștilor a fost mare în momentul în care au testat-o pe șoferiță cu etilotestul, aparatul indicând o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unui autoturism pe drumurile publice. Precizăm că femeia nu a fost rănită în urma accidentului.

11431 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costel din Campina 08.06.2019 22:01 Imi pare rau pentru Dna , dar 1 si pentru o femeie este strigator la cer ...Ce inconstienti au lasato sa se urce in halul ala la volan ?

Actualitate

2106 vizualizari
17 sept. 2019 18:48

Cea de-a VII-a ediție a Cupei Muscel, organizată de Soceram, va include și cros, pe lângă baschet și fotbal

Pe 5 octombrie 2019, la Câmpina va avea loc cea de-a VII-a ediție a Cupei Muscel, competiție sportivă destinată elevilor de la școlile gimnaziale și liceele din municipiu. Cupa Muscel va începe de la ora 9.30 la baza sportivă din Parcul Soceram de pe platoul Muscel și va include competiții de baschet, fotbal și, în premieră, cros. Ediția din acest an este dedicată memoriei Jenicăi Tabacu, fostul director al Muzeului Memorial "Iulia Hasdeu" din Câmpina, plecată dintre noi în decembrie 2018.

2058 vizualizari
16 sept. 2019 19:48

Lume, lume, atențiune! Se asfaltează Strada Tineretului din Câmpina

1 comentarii

Primim, în sfârșit, și vești bune dinspre Primăria Câmpina. A fost finalizată licitația pentru asfaltarea Străzii Tineretului, una dintre străzile praf și pulbere din municipiu. De fapt, o străduță de 360 m, situată aproape de centrul localității, între străzile Tudor Vladimirescu și George Coșbuc, dar o străduță jalnică. După ani de așteptare, locuitorii de aici se vor putea bucura de... asfalt.

Alte stiri recente

1412 vizualizari
17 sept. 2019 22:11

Siguranța pacientului, prioritatea Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina a marcat astăzi, prin mai multe acțiuni, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. La cel mai important spital privat din județul Prahova, evenimentul a fost prezentat de asistenta șefă, Gabriela Grozea. Vă reamintim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit ca, începând din acest an, 17 septembrie să fie declarată Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, iar spitalele din România s-au alăturat acestui demers.

3150 vizualizari
17 sept. 2019 21:39

Un bătrân de 87 de ani, depistat de polițiștii din Câmpina conducând un vehicul radiat și... cu numere de înmatriculare false

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Agenții de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au oprit în trafic un autovehicul care părea suspect și la volanul căruia se afla o persoană în vârstă.