Accident pe DN1, la intersecția spre Florești. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, la intersecția spre Florești a avut loc un accident de circulație.

Au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. Din apelul la 112, efectuat în jurul orei 23.30, exista informația că o persoană ar fi încarcerată. ISU Prahova a deplasat la lcoul accidentului două autospeciale de stingere și două ambulanțe SDMURD, dar la sosirea acestora la fața locului, ocupanții autoturismelor se autoevacuaseră. Toți au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri suplimentare, prezentând diverse traumatisme, dar toți fiind conștienți. Transportul la spital s-a realizat cu ambulanțe SAJ, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1713 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1412 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2041 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

34 vizualizari
24 sept. 2023 22:59

Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

”Forever Young” a fost unul dintre cele mai frumoase momente muzicale din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor. Un moment susținut chiar de un câmpinean - Cornel Brătilă, evenimentul fiind propus și coorganizat de Fundația pentru Tineret ”Zamolxes”, condusă de Florin Predescu, una asociațiile care s-a implicat cel mai mult în acest festival.

195 vizualizari
24 sept. 2023 22:45

Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.