Accident pe DN1, la intersecția spre Florești. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, la intersecția spre Florești a avut loc un accident de circulație.

Au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. Din apelul la 112, efectuat în jurul orei 23.30, exista informația că o persoană ar fi încarcerată. ISU Prahova a deplasat la lcoul accidentului două autospeciale de stingere și două ambulanțe SDMURD, dar la sosirea acestora la fața locului, ocupanții autoturismelor se autoevacuaseră. Toți au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri suplimentare, prezentând diverse traumatisme, dar toți fiind conștienți. Transportul la spital s-a realizat cu ambulanțe SAJ, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

945 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1058 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.