S-a încheiat recepția tehnică la lucrarea de reabilitare a Policlinicii Municipale. Inaugurarea, cam peste o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a fost semnat procesul verbal de recepție a lucrării de reabilitare a ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina. Lucrarea a fost finalizată în jurul datei de 20 martie, dar acum, odată cu semnarea procesului verbal, se poate spune oficial că investiția este gata. 

Într-o primă fază, inaugurarea a fost programată pentru 8 aprilie, așa cum v-am anunțat într-un articol anterior, lucru confirmat de reprezentanții Spitalului Municipal. Numai că, a fost nevoie ca mai întâi să se finalizeze recepția tehnică a lucrării, care, iată, a avut loc destul de târziu. În prezent, se montează noul mobilier și se instalează aparatura medicală în cabinete, pentru a putea fi reluată activitatea din ambulatoriu. Cel mai probabil, inaugurarea investiției va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.
Vă reamintim, lucrările de reabilitare au costat 3,88 milioane lei (fără TVA) și au fost executate de SC General Service Grup 98 SRL București. Pe lângă reabilitare, dotarea Policlinicii cu echipamente și aparatură medicală, mobilier și echipamente IT a costat aproape 4 milioane lei (fără TVA).

4338 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Johny Bravo 11.04.2016 07:56 S-a chinuit ceva constructorul si a depasit termenul, prejudiciind bugetul local cu niste miliarde, dar asta e, au avut de lucrat si la o casa pe strada Bogdan Vasile, undeva chiar aproape de cimitir, pe un colt... Cu voia dvs, am si eu doua intrebari: cand va fi gata efectiv Policlinica, in sensul de a putea merge lumea la consultatii aici? Cine raspunde pentru miliardele cheltuite de la bugetul local din cauza intarzierii lucrarilor? Multumesc!

Actualitate

133 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5225 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

94 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1357 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.