Anunț licitație publică - spațiu 55,60 mp situat în Casa Tineretului Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Casa Tineretului Câmpina anunță organizarea unei licitații publice cu strigare pentru închirierea spațiului situat la etajul 2 al instituției, în suprafață de 55,60 mp (sala nr. 204), având destinația de spațiu de birou sau activități culturale. Prețul minim de pornire al licitației este echivalentul în lei a 1(un) euro/mp/lună (fără TVA), iar prețul de închiriere va fi stabilit la cursul valutar al BNR, leu/euro, din ziua efectuării plății. Pasul de licitație va fi de 0,1euro.

 Pentru participarea la licitație ofertanții vor depune următoarele taxe astfel:
- taxa pentru punerea la dispoziția ofertanților a documentației de licitație - este de 50 lei, nerambursabilă în condiția în care licitația se finalizează desemnându-se un câștigător și rambursabilă dacă licitația nu se desfășoară din motive care nu sunt imputabile participanților,
- taxa pentru participare la licitație - este în cuantum de 100 lei și este nerambursabilă,
- garanția de participare este contravaloarea a două chirii minime (111,20 euro + TVA), iar în cazul în care ofertantul este declarat necâștigator i se va restitui suma respectivă la cerere într-un cont comunicat de către acesta.
În cazul în care ofertantul este declarat câștigător, garanția de participare se restituie la încetarea contractului. Documentața necesară înscrierii se va depune la sediul Casei Tineretului Câmpina, până la data de 21.02.2020, ora 16.00 inclusiv.
Licitația va avea loc în data de 26.02.2020, ora 9.00, la sediul Casei Tineretului Câmpina, Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 50. În caz de neadjudecare licitația se va repeta în data de 12.03.2020, iar dacă nici de această dată nu a fost declarat niciun câștigător licitația se va desfășura în data de 09.04.2020. Informații suplimentare la telefon 0723.286.424.

2020 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1725 vizualizari
11 feb. 2020 08:28

Informare publică a Regiei Naționale a Pădurilor - Direcția Silvică Prahova

Această informare este efectuată de Regia Națională a Pădurilor - Direcția Silvică Prahova, cu sediul în Ploiești, Strada Iulia Maniu, nr.3, telefon 0244.594.706, fax 0244.595.836, e-mail: office@ploiesti.rosilva.ro, ce intenționează să solicite de la Administrația Națională "Apele Române", Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița SGA Prahova, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de "Refacere pod existent la Hm 15+88 pe drumul forestier Florei" amplasat în localitatea Secăria, județul Prahova.

2046 vizualizari
09 feb. 2020 09:22

Anunț licitație publică - închiriere spații comerciale în corpul C1 al Pieței Centrale Câmpina

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul Corp C1 al Pieței Centrale, după cum urmează.

Alte stiri recente

1 vizualizari
17 feb. 2020 23:12

Un șofer de 19 ani a blocat complet o cale de acces pe Strada Victoriei din Câmpina. "Sunt curier și am treabă!"

O camionetă a blocat complet aleea de acces dinspre Strada Sondei spre Strada Victoriei din municipiul Câmpina. S-a întâmplat zilele trecute și, mai bine de zece minute, oameni în vârstă sau mai tineri, bunici sau mămici cu cărucioare cu copii mici, cu toții au fost nevoiți să se întoarcă din drum și să ocolească mai multe blocuri pentru a putea intra pe Victoriei. Câteva persoane au sărit gardul care delimitează aleea de spațiul verde, alte persoane au așteptat sperând că șoferul își va face apariția mai repede și va muta mașina. Șoferul a apărut, într-un final, dar tot el a fost cel cu gura mare. 

389 vizualizari
17 feb. 2020 22:37

Începe reabilitarea termică a Blocului 12 de pe Strada Victoriei din Câmpina

La aproape un an și jumătate de la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Câmpina și Agenția de Dezvoltare Regională Sus-Muntenia, zilele acestea vor începe, în sfârșit, lucrările de reabilitare termică a Blocului nr.12 de pe Strada Victoriei. Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu în cadrul dezbaterii publice asupra proiectului bugetului local pe anul 2020. Lucrările vor fi finanțate în cea mai mare parte din fonduri europene.