Polițiștii prahoveni au verificat activitatea taxiurilor. Inclusiv la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, în mai multe intervale orare, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au acționat pe raza de competență a orașelor Breaza și Sinaia și a municipiilor Câmpina și Ploiești, pentru verificarea legalității transportului în regim taxi.

În cadrul acțiunii au fost verificate 43 de taxiuri și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.780 de lei, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt la IJP Prahova. De asemenea, nouă sancțiuni au fost aplicate conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cum ar fi pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, lipsă I.T.P, lipsă documente prevăzute de lege, dar și lipsă documente de constatare a avariilor în cazul unui auto avariat. Opt sancțiuni au fost aplicate conform Legii 38/2003 privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere, pentru: lipsă ecuson cuprinzând numele și fotografia conducătorului auto, lipsa listei cu tarifele de distanță, de staționare și de pornire, dar și pentru lipsa asigurării persoanelor, a bunurilor acestora și a mărfurilor transportate. Totodată, a fost retras și un certificat de înmatriculare.
Polițiștii prahoveni atenționează că astfel de acțiuni vor continua, atât pentru verificarea operatorilor de transport persoane, cât și a taximetriștilor.

(Sursa foto - IJP Prahova)

2378 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.