Teatrul Muzical "Ambasadorii", în premieră la Câmpina, de Ziua Internațională a Copilului

Eveniment (Categoria articolului)

În premieră la Câmpina, Teatrul Muzical "Ambasadorii" a susținut astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, două spectacole pe scena Casei de Cultură “Geo Bogza”. Spectacole dedicate, evident, sărbătoriților acestei zile și la care intrarea a fost liberă.

Spectacolul “Aventurile pălăriei fermecate” a fost jucat mai întâi, de la ora 10.00, pentru preșcolari, iar de la 11.30, pentru elevii școlilor din municipiu. Și ambele reprezentanții s-au bucurat de succes în fața unui public extrem de încântat, dornic de astfel de evenimente. Scenariul original al acestui spectacol are la bază o selecţie de cântece din seria albumelor "Cutiuţa Muzicală" şi poartă semnătura Lilianei Ştefan. Personajele dau viaţă unei poveşti magice, care conţine o serie de mesaje cu valoare educativă şi comportamentală şi valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia. Cu siguranță vă amintiți de "Cutiuţa Muzicală", unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor și care, iată, revine în atenţia publicului cu primul spectacol de musical, "Aventurile Pălăriei Fermecate".
Teatrul Muzical "Ambasadorii" a fost înființat în anul 2019 și se află în subordinea Ministerului Culturii și Identității Naționale.
Evenimentul de la Casa de Cultură a făcut parte din proiectul cultural “CâmpinArtelor” și a fost finanțat exclusiv din sponsorizări. La finalul fiecărui spectacol, primarul Alin Moldoveanu le-a oferit câte o ciocolată tuturor copiilor din public.

2207 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1226 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1647 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.