Cupa României, faza judeţeană, optimi. Avancronicile jocurilor

Sport (Categoria articolului)

Marţi, 5 iunie, cu începere de la ora 17.00 au loc partidele contând pentru faza judeţeană a optimilor de finală. Sunt câteva partide care atrag atenţia, dar şi câteva meciuri cu formaţii din eşaloanele inferioare, care vor încerca să dea lovitura. Iată programul complet, câteva date statistice şi delegările arbitrilor şi observatorilor:

Sălciile: Rapid Sălciile – Tricolorul Breaza
Rapid Sălciile – locul 4, Liga B, Seria Est; în tururile precedente – 7-0, acasă, cu Ştiinţa Albeşti; 10-4, acasă, cu Viitorul Colceag; 4-2, acasă, cu Unirea Urlaţi. În ultimul meci oficial, 10-2, pe teren propriu, cu Sportul Valea Cucului. În ediţia trecută a Cupei României a fost eliminată din primul tur, de Oţelul Larissa, cu 3-0.
Tricolorul Breaza - locul 11, Liga A; în turul precedent a trecut cu 3-2, în deplasare, de Cetatea Coada Izvor. În ultimul meci oficial, 1-2, pe teren propriu, cu CS Păuleşti. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în 16-imi, unde a fost eliminată de Carpaţi Sinaia, cu 2-1.
Arbitri: Mihai Safta – Cristian Lefter, Bogdan Ciocoiu.
Observator: Octavian Grigore.


Băicoi: Petrolul Băicoi – CS Blejoi
Petrolul Băicoi – locul 1, Superliga B; în tururile precedente – 1-0, în deplasare, cu CSM Ploieşti; 3-1, în deplasare, cu Olimpia Cireşanu; 3-2, pe teren propriu, cu AFC Brebu. În ultimul meci oficial, 3-0, în deplasare, la Caraimanul Buşteni. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al III-lea, unde a fost eliminată de AS Tufeni, cu 2-0.

CS Blejoi – locul 2, Liga A; în turul precedent a trecut cu 2-1, în deplasare, de CS Brazi Negoieşti. În ultimul meci oficial, 4-0, pe teren propriu, cu Astra II. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în sferturi, unde a fost eliminată de Teleajen Văleni, cu 2-0.
Arbitri: Mihai Amorăriţei – Valentin Dumitru, Dragoş Pantilie.
Observator: Teodor Negoiţă.

Drajna: Luceafărul Drajna – CS Cornu
Luceafărul Drajna – locul 6, Liga B, Seria Nord; în tururile precedente a trecut de Tinereţea Izvoarele (2-1, acasă), Tineretul Gura Vitioarei (5-2, acasă), Avântul Măneciu (4-2, acasă). În ultimul meci oficial, 1-2, în deplasare, cu Brădetul Ştefeşti. În ediţia trecută a competiţiei a fost eliminată din primul  tur, 1-3, cu Victoria Olteni.
CS Cornu – locul 3, Liga A; în turul precedent a trecut de Caraimanul Buşteni, 4-0, în deplasare. În ultimul meci oficial, 2-0, pe teren propriu, dar la Filipeştii de Pădure, cu AFC Brebu. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de CSO Plopeni, la loviturile de departajare, cu 4-2, după 1-1 la finalul timpului regulamentar şi al prelungirilor.
Arbitri: Viorel Căunei – Ionuţ David, Mihai Vizitiu.
Observator: Marian Deaconu.

Drăgăneşti: Progresul Drăgăneşti – CS Păuleşti
Progresul Drăgăneşti – locul 12, Liga A; în turul precedent – 3-0 în deplasare cu Tineretul Balta Doamnei. În ultimul meci oficial, 1-2, în deplasare, cu CS Ceptura. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în sferturi, unde a fost eliminată chiar de CS Păuleşti, cu 1-0.
CS Păuleşti – locul 1, Liga A; în turul precedent a trecut de CS Scorţeni Bordeni, în deplasare, cu 8-2. În ultimul meci oficial, Tricolorul Breaza – CS Păuleşti 1-2. În ediţia trecută a Cupei României a câştigat trofeul, după ce a învins în finală pe FC Băneşti, cu 2-0.
Arbitri: Bogdan Zahiu – Gabriel Enache, Claudiu Dumitru.
Observator: Stelian Achimescu.

Ceptura: CS Ceptura – Teleajen Văleni
CS Ceptura – locul 14, Liga A; în turul precedent a trecut de Sportului Valea Cucului, cu 4-3, în deplasare. În ultimul meci oficial, 2-1, pe teren propriu, cu Progresul Drăgăneşti. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de Progresul Drăgăneşti, cu 2-1.
Teleajen Văleni – locul 6, Liga A; în turul precedent a trecut cu 10-1, în deplasare, de Stejarul Goruna. În ultimul meci oficial, 0-2, în deplasare, cu Avântul Măneciu. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în semifinale, unde a fost eliminată de FC Băneşti, cu scorul de 4-0.
Arbitri: Alex Vulpe – Emil Mateescu, Doru Petre.
Observator: Marian Popa.

Puşcaşi: AS Româneşti – Unirea Cocorăştii Colţ
AS Româneşti – locul 8, Liga B, Seria Est; în tururile precedente – 3-0, în deplasare, cu AS Puşcaşi; 3-1, în deplasare, cu Viitorul Predeşti; 3-0, acasă, cu Intersport Filipeşti de Târg; 3-2, în deplasare, cu CS Brazi Popeşti; 2-1, pe teren propriu, cu Astra II. În ultimul meci oficial, 2-2, în deplasare, cu Gloria Plopu. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al III-lea, unde a fost eliminată de Energia Pietroşani, cu 2-0.
Unirea Cocorăştii Colţ – locul 10, Liga A; în turul precedent a trecut după lovituri de departajare de AS Tg. Vechi Stănceşti, cu 8-7. În ultimul meci oficial, 3-1, pe teren propriu, cu Unirea Urlaţi. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de FC Băneşti, scor 1-0.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Sorin Nistor, Cristinel Damian.
Observator: Traian Notaru.

Cocoşeşti: Real Rio Cocoşeşti – AS Tufeni
Real Rio Cocoşeşti – locul 2, Superliga B; în tururile precedente – 3-0, în deplasare, cu Progresul Bucov; 5-3, în deplasare, cu Gloria Vâlcăneşti; 2-0, acasă, cu Găzarul Surani. În ultimul meci oficial, 0-0, în deplasare, la Vulturii Proviţa de Sus. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al II-lea, unde a fost eliminată de Unirea Lipăneşti, cu 3-0.
AS Tufeni – locul 8, Liga A; în turul precedent a trecut cu 3-1, în deplasare, de Brădetul Ştefeşti. În ultimul meci oficial, 1-3, în deplasare, cu FC Băneşti. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de Petrolistul Boldeşti, cu 2-0.
Arbitri: Sergiu Târşoreanu – Andrei Dan, Gabriel Tene.
Observator: Decu Crângaşu.

Măgureni: Avântul Măgureni – CSO Plopeni
Avântul Măgureni – locul 3, Liga B, Seria Nord; în tururile precedente – 5-0, acasă, cu Carpaţi Sinaia; 2-1, acasă, cu FC Băneşti. În ultimul meci oficial, 1-2, pe teren propriu, cu Tineretul Gura Vitioarei. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al II-lea, unde a fost eliminată de Petrolul Băicoi, cu 4-1.
CSO Plopeni – locul 7, Liga A; în turul precedent a trecut cu 4-1, în deplasare, de Voinţa Gornet. În ultimul meci oficial, 2-1, în deplasare, cu Găzarul Surani. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în sferturi, unde a fost eliminată de FC Băneşti, cu 3-2.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Florin Bureaţă, Daniel Leca.
Observator: Mihai Ionescu.

3059 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3181 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.

5363 vizualizari
16 iun. 2021 08:02

Alexandra Dobrin, eleva antrenorului Gabriel Cojocaru, este noua campioană națională la natație la 200m mixt și 400m mixt și s-a calificat la Mondiale

Cum poate sportul să aducă atâta bucurie și amărăciune în același timp?! Vestea excelentă pentru sportul câmpinean, după Campionatul Național de Natație, desfășurat în week-end la București, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, este că sportiva Alexandra Dobrin, care se pregătește la Câmpina, sub coordonarea antrenorului Gabriel Cojocaru de la Clubul Barracuda, a devenit campioană națională a României la seniori, în probele de 200m mixt și 400m mixt. Mai mult, Alexandra Dobrin a realizat baremul pentru a participa la Campionatul Mondial de Natație, care va avea loc în Japonia, anul viitor.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.