Cupa României, faza judeţeană, optimi. Avancronicile jocurilor

Sport (Categoria articolului)

Marţi, 5 iunie, cu începere de la ora 17.00 au loc partidele contând pentru faza judeţeană a optimilor de finală. Sunt câteva partide care atrag atenţia, dar şi câteva meciuri cu formaţii din eşaloanele inferioare, care vor încerca să dea lovitura. Iată programul complet, câteva date statistice şi delegările arbitrilor şi observatorilor:

Sălciile: Rapid Sălciile – Tricolorul Breaza
Rapid Sălciile – locul 4, Liga B, Seria Est; în tururile precedente – 7-0, acasă, cu Ştiinţa Albeşti; 10-4, acasă, cu Viitorul Colceag; 4-2, acasă, cu Unirea Urlaţi. În ultimul meci oficial, 10-2, pe teren propriu, cu Sportul Valea Cucului. În ediţia trecută a Cupei României a fost eliminată din primul tur, de Oţelul Larissa, cu 3-0.
Tricolorul Breaza - locul 11, Liga A; în turul precedent a trecut cu 3-2, în deplasare, de Cetatea Coada Izvor. În ultimul meci oficial, 1-2, pe teren propriu, cu CS Păuleşti. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în 16-imi, unde a fost eliminată de Carpaţi Sinaia, cu 2-1.
Arbitri: Mihai Safta – Cristian Lefter, Bogdan Ciocoiu.
Observator: Octavian Grigore.


Băicoi: Petrolul Băicoi – CS Blejoi
Petrolul Băicoi – locul 1, Superliga B; în tururile precedente – 1-0, în deplasare, cu CSM Ploieşti; 3-1, în deplasare, cu Olimpia Cireşanu; 3-2, pe teren propriu, cu AFC Brebu. În ultimul meci oficial, 3-0, în deplasare, la Caraimanul Buşteni. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al III-lea, unde a fost eliminată de AS Tufeni, cu 2-0.

CS Blejoi – locul 2, Liga A; în turul precedent a trecut cu 2-1, în deplasare, de CS Brazi Negoieşti. În ultimul meci oficial, 4-0, pe teren propriu, cu Astra II. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în sferturi, unde a fost eliminată de Teleajen Văleni, cu 2-0.
Arbitri: Mihai Amorăriţei – Valentin Dumitru, Dragoş Pantilie.
Observator: Teodor Negoiţă.

Drajna: Luceafărul Drajna – CS Cornu
Luceafărul Drajna – locul 6, Liga B, Seria Nord; în tururile precedente a trecut de Tinereţea Izvoarele (2-1, acasă), Tineretul Gura Vitioarei (5-2, acasă), Avântul Măneciu (4-2, acasă). În ultimul meci oficial, 1-2, în deplasare, cu Brădetul Ştefeşti. În ediţia trecută a competiţiei a fost eliminată din primul  tur, 1-3, cu Victoria Olteni.
CS Cornu – locul 3, Liga A; în turul precedent a trecut de Caraimanul Buşteni, 4-0, în deplasare. În ultimul meci oficial, 2-0, pe teren propriu, dar la Filipeştii de Pădure, cu AFC Brebu. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de CSO Plopeni, la loviturile de departajare, cu 4-2, după 1-1 la finalul timpului regulamentar şi al prelungirilor.
Arbitri: Viorel Căunei – Ionuţ David, Mihai Vizitiu.
Observator: Marian Deaconu.

Drăgăneşti: Progresul Drăgăneşti – CS Păuleşti
Progresul Drăgăneşti – locul 12, Liga A; în turul precedent – 3-0 în deplasare cu Tineretul Balta Doamnei. În ultimul meci oficial, 1-2, în deplasare, cu CS Ceptura. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în sferturi, unde a fost eliminată chiar de CS Păuleşti, cu 1-0.
CS Păuleşti – locul 1, Liga A; în turul precedent a trecut de CS Scorţeni Bordeni, în deplasare, cu 8-2. În ultimul meci oficial, Tricolorul Breaza – CS Păuleşti 1-2. În ediţia trecută a Cupei României a câştigat trofeul, după ce a învins în finală pe FC Băneşti, cu 2-0.
Arbitri: Bogdan Zahiu – Gabriel Enache, Claudiu Dumitru.
Observator: Stelian Achimescu.

Ceptura: CS Ceptura – Teleajen Văleni
CS Ceptura – locul 14, Liga A; în turul precedent a trecut de Sportului Valea Cucului, cu 4-3, în deplasare. În ultimul meci oficial, 2-1, pe teren propriu, cu Progresul Drăgăneşti. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de Progresul Drăgăneşti, cu 2-1.
Teleajen Văleni – locul 6, Liga A; în turul precedent a trecut cu 10-1, în deplasare, de Stejarul Goruna. În ultimul meci oficial, 0-2, în deplasare, cu Avântul Măneciu. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în semifinale, unde a fost eliminată de FC Băneşti, cu scorul de 4-0.
Arbitri: Alex Vulpe – Emil Mateescu, Doru Petre.
Observator: Marian Popa.

Puşcaşi: AS Româneşti – Unirea Cocorăştii Colţ
AS Româneşti – locul 8, Liga B, Seria Est; în tururile precedente – 3-0, în deplasare, cu AS Puşcaşi; 3-1, în deplasare, cu Viitorul Predeşti; 3-0, acasă, cu Intersport Filipeşti de Târg; 3-2, în deplasare, cu CS Brazi Popeşti; 2-1, pe teren propriu, cu Astra II. În ultimul meci oficial, 2-2, în deplasare, cu Gloria Plopu. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al III-lea, unde a fost eliminată de Energia Pietroşani, cu 2-0.
Unirea Cocorăştii Colţ – locul 10, Liga A; în turul precedent a trecut după lovituri de departajare de AS Tg. Vechi Stănceşti, cu 8-7. În ultimul meci oficial, 3-1, pe teren propriu, cu Unirea Urlaţi. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de FC Băneşti, scor 1-0.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Sorin Nistor, Cristinel Damian.
Observator: Traian Notaru.

Cocoşeşti: Real Rio Cocoşeşti – AS Tufeni
Real Rio Cocoşeşti – locul 2, Superliga B; în tururile precedente – 3-0, în deplasare, cu Progresul Bucov; 5-3, în deplasare, cu Gloria Vâlcăneşti; 2-0, acasă, cu Găzarul Surani. În ultimul meci oficial, 0-0, în deplasare, la Vulturii Proviţa de Sus. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al II-lea, unde a fost eliminată de Unirea Lipăneşti, cu 3-0.
AS Tufeni – locul 8, Liga A; în turul precedent a trecut cu 3-1, în deplasare, de Brădetul Ştefeşti. În ultimul meci oficial, 1-3, în deplasare, cu FC Băneşti. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în optimi, unde a fost eliminată de Petrolistul Boldeşti, cu 2-0.
Arbitri: Sergiu Târşoreanu – Andrei Dan, Gabriel Tene.
Observator: Decu Crângaşu.

Măgureni: Avântul Măgureni – CSO Plopeni
Avântul Măgureni – locul 3, Liga B, Seria Nord; în tururile precedente – 5-0, acasă, cu Carpaţi Sinaia; 2-1, acasă, cu FC Băneşti. În ultimul meci oficial, 1-2, pe teren propriu, cu Tineretul Gura Vitioarei. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în turul al II-lea, unde a fost eliminată de Petrolul Băicoi, cu 4-1.
CSO Plopeni – locul 7, Liga A; în turul precedent a trecut cu 4-1, în deplasare, de Voinţa Gornet. În ultimul meci oficial, 2-1, în deplasare, cu Găzarul Surani. În ediţia trecută a Cupei României s-a oprit în sferturi, unde a fost eliminată de FC Băneşti, cu 3-2.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Florin Bureaţă, Daniel Leca.
Observator: Mihai Ionescu.

3130 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1018 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1539 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

24 vizualizari
18 oct. 2021 13:28

Spitalul Voila, printre cele patru unități sanitare din Prahova care primesc, de la Ministerul Sănătății, doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a repartizat unor spitale din țară dozele de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2. Este vorba de 5.206 fiole de anticorpi monoclonali repartizate la 134 de unități sanitare cu paturi,  pentru tratarea a 2.603 pacienți cu COVID-19. Prahova primește doar 100 de doze: 70 pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești și câte 10 pentru Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila.

53 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!