Accident rutier la Brebu. Motociclistul implicat a ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, la Brebu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autorutilitară și o motocicletă.

În urma impactului, a rezultat o victimă, motociclistul, în vârstă de 24 ani, care a fost asistat medical la fața locului de către echipajul SMURD. Motociclistul era conștient, cu traumatisme la coloana cervicală, membrul inferior drept și la nivelul membrelor superioare, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. 
ISU a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă. Motociclistul a fost transportat la spital.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5592 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1854 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

663 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.