Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Academia Junior Ploiești 21-40

Sport (Categoria articolului)

La primul meci pe teren propriu, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, CS Câmpina a avut neșansa de a întâlni un adversar exstrem de valoros, Academia Junior Ploiești, în fața căreia a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 40-21.

Ploieștencele s-au dovedit a fi o echipă foarte puternică, cu talie mare și cu 4 jucătoare care evoluează la Centrul Național de Excelență. De partea cealaltă, la finalul partidei, antrenorul formației CS Câmpina, Daniel Vasile, ne-a declarat: ”Un test util pentru echipa noastră, care în foarte multe momente din joc s-a ridicat la nivelul adversarului, în condițiile în care majoritatea fetelor noastre sunt junioare IV. Am ratat în foarte multe situații în relația de unu la unu cu portarul, inclusiv patru aruncări de la 7 m, ceea ce a contat la moralul fetelor noastre”.
În acest joc, antrenorul Daniel Vasile a folosit pentru CS Câmpina următorul lot de jucători: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu (3 goluri), Antonia Dragomir (2 goluri), Cătălina Antonie (1 gol), Sofia Robu (1 gol), Alessia Stamate (1 gol), Carina Vasile (8 goluri), Gabriela Roiniță (1 gol), Mălina Cărămidaru, Teodora Jubea (2 goluri), Antonia Robu (2 goluri).
Partida a fost arbitrată de Attila Karda și Adam Lazăr, ambii din Harghita.
Etapa viitoare, duminică, 2 octombrie, CS Câmpina va juca în Sala Sporturilor din Moreni cu Victoria Olteni.

2195 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările:

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.