CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sinaia a obținut trofeul pentru cea mai bună stațiune de schi din România, la Gala World Ski Awards desfășurată în Austria

- Eveniment -

Sinaia a obținut trofeul pentru cea mai bună stațiune de schi din România, la Gala World Ski Awards desfășurată în Austria

Țara noastră a fost inclusă în premieră pe lista participanților la World Ski Awards. Sinaia a câștigat trofeul pentru cea mai bună stațiune de schi din România, iar premiul i-a fost înmânat primarului Vlad Oprea în cadrul Galei World Ski Awards care a avut loc week-end-ul trecut la Kitzbuhel, în Austria.

World Ski Awards este cel mai important eveniment internațional destinat premierii și promovării industriei turismului de iarnă. Au fost premiate stațiuni, hoteluri, cabane și agenții de turism din peste 30 de țări din toată lumea, printre care unele recunoscute la nivel mondial, cum ar fi Austria, Franța, Italia, dar și state în care acest tip de turism a înregistrat progrse uimitoare în ultimii ani: Japonia, China, Noua Zeelandă sau Australia. Despre România s-a vorbit pentru prima dată la acest nivel. Din țara noastră au fost nominalizate nouă stațiuni: Sinaia, Poiana Brașov, Predeal, Azuga, Rânca, Arena Platoș, Straja, Vatra Dornei și Vidra Transalpina. 
La Gala World Ski Awards, Sinaia a fost reprezentată de primarul Vlad Oprea și administratorul Domneiului Schiabil, Maria Floricică. "Este, evident, o distincție extrem de importantă pentru orașul nostru, o încununare a eforturilor depuse timp de 10 ani. În 2007, Primăria Sinaia și Consiliul Local au demarat o serie de investiții majore în Domeniul Schiabil. S-au construit de atunci trei instalații pe cablu, două gondole și un telescaun, două instalații de zăpadă artificială, s-au achiziționat mașini de bătut zăpadă, s-au deschis pârtii noi, s-au amenajat cele vechi. Am construit, pe domeniul schiabil, una dintre cele mai frumoase cabane turistice din România: Stâna Târle. Sunt investiții care se ridică la aproximativ 32 de milioane de euro, o sumă foarte mare pentru un oraș atât de mic. Un astfel de trofeu îți dă o oarecare încredere, confirmă un potențial. Suntem la început comparativ cu alții, dar putem privi viitorul cu ceva mai mult optimism", a declarat primarul Vlad Oprea.

(Fotografii puse la dispoziție de Primăria Sinaia)


22 Nov 2017 10:44 4636 vizualizari



Comentarii






  • 22.11.2017 15:22 Marian În vara acestui an am fost la Cota 2000. Au distrus fostul restaurant de acolo. La WC am turnat apă cu un ibric care era legat cu o sfoară de butoiul - sursă de apă. Nu am avut de unde să cumpăr o sticlă de apă. Da, sunt instalații pe cablu. Dar atât. Instalația de zăpadă este cumpărată dar nu a funcționat în iarna trecută. Alte servicii .... zero. WOW ...păi dacă așa au câștigat
1278 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1300 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2097 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2909 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV