CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

- Eveniment -

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

Câmpina a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei premiere - un festival de robotică. ”Undefined Festival” a fost denumirea acestuia, inspirată din numele echipei de robotică de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Team Undefined, organizatorul acestui eveniment.

În holul principal al Casei Tineretului au fost amenajate mai multe standuri - ateliere de lucru, experimente științifice, demonstrații ale robotului echipei și altele. Voluntari, dar și membri ai echipei de robotică au mers în zilele premergătoare festivalului prin școlile din Câmpina și au fost destui copii atrași de mirajul acestei lumi unice.
”Explorează inovația și tehnologia de mâine la Undefined Festival!”, a fost îndemnul organizatorilor, la această provocare răspunzând  zeci de copii dintre care - foarte probabil - se vor alege viitorii membri ai clubului de robotică din Câmpina.
Team Undefined există de șase ani, are deja la activ trei premii naționale, iar Constantin Chițu, profesorul coordonator al acestei echipe, ne-a declarat: ”La acest festival de robotică ne-am prezentat cunoștințele, dar și realizările. Echipa există de șase ani și are ceva performanțe la activ, anul acesta clasându-ne pe un onorabil loc 20 la cel mai puternic concurs de acest gen de pe mapamond. Acum, am gândit să prezentăm câteva activități conexe roboticii, dar și experimente din fizică - optică, circuite electrice și experimente de mecanică. Mai multe standuri i-au așteptat pe cei mici și am încercat astfel să popularizăm robotica în rândurile copiilor din Câmpina și nu numai”.


15 Jun 2024 14:16 1116 vizualizari


Comentarii


  • 16.06.2024 04:37 diss Felicitări tuturor copiilor,profesorilor,organizatorilor!
2997 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4017 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
605 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV