Circulație restricționată pe Strada Voila, din Câmpina. Restricțiile sunt valabile până în decembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina anunță impunerea unor restricții de circulație pe Strada Voila pentru perioada 14 septembrie - 23 decembrie 2022, din cauza efectuării lucrărilor la rețeaua de canalizare, în cadrul proiectului cu fonduri europene derulat de HidroPrahova.

Restricțiile se aplică pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu Calea Doftanei și cu Strada Dealului.
Se recomandă rute alternative către Valea Doftanei și Șotrile:
- Calea Doftanei - Strada Dealului - Strada Voila sau
- Calea Doftanei - Strada B.P. Hasdeu - Strada I.H. Rădulescu - Drumul Taberei - Strada Voila.
Pentru traficul greu se recomandă ruta din DN1 - Secăria.
Primăria municipiului Câmpina mai anunță că în cazurile de urgență se asigură trecerea prin zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani și pentru aprovizionarea agenților economici din zona afectată.

2804 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetățean Voila 13.09.2022 19:07 Iar se plâng aia de la Eliro ca traseul e deviat, fac extrakm și nu se încadrează în oraș. Și iată au prilej de încă o majorare a calatoriei

Actualitate

1520 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1289 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

8266 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

687 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.