Un copil și un adult au ajuns la spital, după un nou accident pe DN1, la ”intersecția morții” spre Florești

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică seară, în jurul orei 19.00, pe DN1, la intersecția cu drumul județean spre comuna Florești, supranumită ”intersecția morții”, a avut loc un nou accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, cu patru ocupanți. Dintre aceștia, un copil și un adult au fost transportați la spital.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță, după cum a informat purtătorul de cuvânt al acestei instituții.
Traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate, fiind dirijat de agenții Poliției Rutiere prezenți la locul accidentului.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3227 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.