CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Poluarea îi scoate din nou în stradă pe locuitorii din Băicoi, pe 28 octombrie 2018

- Actualitate -

Poluarea îi scoate din nou în stradă pe locuitorii din Băicoi, pe 28 octombrie 2018

Pe 28 octombrie 2018, de la ora 13.00, Asociația Eco Natura Comunității Băicoi va organiza o acțiune de protest împotriva poluării aerului cu hidrogen sulfurat și alte substanțe toxice cu efect nociv asupra sănătății locuitorilor. Va fi un protest pașnic, apolitic, un protest autorizat și susținut de administrația locală, care se va desfășura în zona blocurilor din Cartierul Liliești, după cum ne-au precizat reprezentanții asociației menționate.

Amintim faptul că, în perioada 12 septembrie - 3 octombrie 2018, APM Prahova a realizat măsurători în zona Țintea în vederea determinării calității aerului, fiind identificate 228 de depășiri ale concentrației de hidrogen sulfurat pentru o perioadă de 21 de zile consecutiveÎn urma controalelor efectuate de Garda de Mediu, societatea Vitalia a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la emisiile industriale, iar APM Prahova a emis Notificarea Prealabilă în vederea suspendării Autorizației Integrate de Mediu a acestei societăți. În ciuda acestor măsuri implementate de autorități, reprezentantul Vitalia susține că poluarea aerului nu are nicio legătură cu societatea pe care o administrează, chiar dacă este foarte ușor de identificat sursa mirosului resimțit de sute sau chiar mii de persoane care sau trec prin zonă. Dreptul la un mediu sănătos este garantat de Constituția României, la Art.35, iar acest drept ne-a fost încălcat brutal!, se menționează în comunicatul de presă remis de Asociația Eco Natura Comunității Băicoi.
Nu este prima acțiune de protest organizată la Băicoi de această asociație pentru protecția mediului. Problemele legate de poluare au apărut de mai multă vreme, fiind generate de operațiunile de prelucrare a deșeurilor periculoase și nepericuloase de la depozitul societății Vitalia.

(Sursă foto - Agerpres)


24 Oct 2018 11:08 4503 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
651 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
5140 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
600 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1363 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV