Operatorul de salubritate din municipiul Câmpina, societatea Floricon Salub, a anunțat programul aferent anului 2020 pentru colectarea deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase.
În categoria deșeurilor periculoase din deșeuri menajere intră ambalajele de la produse de igienizare - recipiente de la deodorante, spray-uri, diverse cosmetice, șampoane, săpunuri, detergenți, alte produse de curățenie; ambalaje de la vopsea pe bază de uleiuri sau solvenți - cutii de vopsea, recipiente de la uleiuri auto, diluanți etc; baterii și acumulatori, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen, în vreme ce deșeurile voluminoase - mobilier uzat (canapele, mese, scaune etc) și deșeuri de echipamente electrice și electronice.
Aceste categorii de deșeuri se vor colecta numai pe bază de comandă telefonică la numărul de telefon 0728.256.899, iar solicitările telefonice se vor face anterior datei programate pentru colectare, de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.00.
La Câmpina, colectarea deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase se va face în zilele de 9 și 19 martie, 19 și 22 octombrie 2020.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.

Mare bucurie la Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina, unde un grup de zece elevi și eleve pasionați de arta culinară au participat în data de 20 noiembrie 2025 la concursul gastronomic organizat de Academia Junilor Bucătari desfășurat la HORECANO Mogoșoaia.

Bianca Marin are 16 ani și este elevă la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, membră a Formației Celesta și componentă a echipei de baschet a CS Câmpina. Tânăra se află internată la Institutul Clinic Fundeni din București, diagnosticul fiind aplazie medulară.

Seminarul eTwinning desfășurat la Lille, în Franța, în perioada 7-9 noiembrie 2025, a reunit 57 cadre didactice din întreaga Europă, oferind un cadru colaborativ pentru schimbul de bune practici, dezvoltarea de proiecte internaționale și explorarea unor metode moderne de predare.