Pe 9 și 19 martie, campanie de colectare a deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Operatorul de salubritate din municipiul Câmpina, societatea Floricon Salub, a anunțat programul aferent anului 2020 pentru colectarea deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase.

În categoria deșeurilor periculoase din deșeuri menajere intră ambalajele de la produse de igienizare - recipiente de la deodorante, spray-uri, diverse cosmetice, șampoane, săpunuri, detergenți, alte produse de curățenie; ambalaje de la vopsea pe bază de uleiuri sau solvenți - cutii de vopsea, recipiente de la uleiuri auto, diluanți etc; baterii și acumulatori, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen, în vreme ce deșeurile voluminoase - mobilier uzat (canapele, mese, scaune etc) și deșeuri de echipamente electrice și electronice. 
Aceste categorii de deșeuri se vor colecta numai pe bază de comandă telefonică la numărul de telefon 0728.256.899, iar solicitările telefonice se vor face anterior datei programate pentru colectare, de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.00.
La Câmpina, colectarea deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase se va face în zilele de 9 și 19 martie, 19 și 22 octombrie 2020.

2774 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.