CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alegerile locale 2024. Cosmin Raț: ”Am încercat să schimbăm câte ceva, dar, din păcate, nu am reușit”

- Actualitate -

Alegerile locale 2024. Cosmin Raț: ”Am încercat să schimbăm câte ceva, dar, din păcate, nu am reușit”

La Câmpina, numărătoarea voturilor este aproape de final. Mai sunt două secții de la care se așteaptă procesele verbale. Totuși, victoria Irinei Nistor este clară.

Am primit de la Cosmin Raț, candidatul la funcția de primar din partea Partidului Oamenilor Liberi, un mesaj de mulțumire pentru cei care, totuși, au ales POL.
”Mulțumesc mult celor care ne-au acordat încredere votând POL (puțini, dar buni). Am încercat să schimbăm câte ceva și să facem ALTFEL, dar, din păcate, nu am reușit. În lunile care au rămas vom încerca să finalizam (măcar să le aducem în pragul execuției) proiectele începute (pistă motocros, Parc ”Mițu-Chițu”, parc pentru oameni și câini, parteneriat public-privat parc Aventura în Parcul ”Constantin Istrati”, pistă aeromodelism și pistă bob (coaster) în parteneriat public-privat pe dealul Muscel-Voila, piste de bicicletă cu protocol încheiat cu SNCFR, plus segmentul Griviței-Plevnei și poate chiar ștrandul, dacă vine cineva la licitație). Sperăm ca noua administrație să continue toate aceste demersuri. Le vom acorda tot sprijinul dacă vor considera necesar. Felicitări, învingătorilor!”, este mesajul transmis de Cosmin Raț.


10 Jun 2024 13:41 2775 vizualizari


Comentarii


  • 11.06.2024 13:59 Magdalena Stan Domnul care a postat are perfecta dreptate ,vreți să începeți tot ce s- a promis de administrația,pe merit înlăturată de la conducerea municipoului,pentru a lăsa pe spatele noii administrații continuarea unor proiecte care nu sunt o urgenta pe agenda ei!!!Nu le faceți agenda,știu care sunt prioritățile !!!
  • 10.06.2024 18:50 diss Deci 4 ani nu ati avut timp sa fibalizati niciun proiect iar acum in 2 luni le terminati pe toate?!? Uite de aceea nu v-au votat campinenii.
39 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
310 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
951 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2103 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV