CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Femeile din PNL Câmpina au împărțit "Andreiuți"

- Actualitate -

Femeile din PNL Câmpina au împărțit

Organizația de Femei din PNL Câmpina și-a făcut un obicei din a marca, în mod simbolic, diverse sărbători sau zile importante, așa cum este astăzi, 30 noiembrie, Sfântul Andrei. Cu acest prilej, în pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, doamnele din PNL Câmpina au împărțit trecătorilor "Andreiuți".

La acest moment a participat și președintele OFL Prahova, Monica Clinciu, dar și consilierul local Viorel Bondoc și consilierul personal al primarului Horia Tiseanu, Marian Dulă, ambii din conducerea organizației locale a PNL. "Ne păstrăm tradiția de a oferi câmpinenilor un mic simbol cu ocazia Sfântului Apostol Andrei, atunci când, în mod tradițional, se pune grâu la încolțit pentru a afla cât de bogat va fi anul care vine. Alături de acest simbol, urăm câmpinenilor sănătate și să-și petreacă sărbătorile de iarnă cu bucurie, alături de cei dragi", ne-a declarat președintele Organizației de Femei din PNL Câmpina, Florinița Dulă.


30 Nov 2018 12:48 3363 vizualizari


Comentarii


224 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
283 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1236 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV