CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Vom avea instalații noi pentru iluminatul stradal de Sărbători

- Actualitate -

Vom avea instalații noi pentru iluminatul stradal de Sărbători

Primăria Câmpina a finalizat procedura de achiziție publică pentru închirierea de noi decorațiuni care vor fi montate în municipiu cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Instalațiile vor fi furnizate de societatea MK Illumination SRL Hunedoara și vor costa aproximativ 20.000 euro.

Este vorba despre 158 de figurine sub diferite forme, 28 de bannere evantai, 14 bannere cu steluțe și 6 bannere cu mesajul "La mulți ani!". În ultimii ani, administrația locală câmpineană a preferat să închirieze instalații ornamentale pentru Crăciun, astfel încât să le poată schimba de la un an la altul, cel puțin în zona centrală a localității. Cel mai probabil, iluminatul public de sărbători va fi aprins oficial pe 30 noiembrie 2017, când va avea loc și tradiționalul concert de colinde susținut de copii în Parcul Milia.


23 Nov 2017 10:43 5603 vizualizari


Comentarii


  • 23.11.2017 12:12 Vladimir E bine ca sunt și instalații noi, dar de ce nu sunt încă montate? In București sunt montate de mai bine de o săptămâna! La noi?!
233 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
292 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1261 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV