”Propune soluția ta pentru România”, un nou proiect al PMP

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară a lansat recent o platformă online, unde orice persoană interesată poate veni cu propuneri concrete, pe diverse domenii de activitate. ”Propune soluția ta pentru România” este sloganul sub care PMP se angajează să preia cele mai bune propuneri ale românilor, să le transforme în proiecte de lege, pe care să le ducă în Parlamentul României pentru a fi supuse dezbaterii parlamentare și apoi aprobate.

Sunt șase domenii principale pe care această formațiune politică le-a lansat pentru a atrage atenția românilor asupra necesității unui suflu nou, a unor idei noi, cele mai bune dintre acestea - așa cum spuneam – urmând a deveni inițiative legislative ale parlamentarilor PMP. Domeniile propuse de PMP sunt economie, mediu, sănătate, educație, agricultură și turism, iar oricine poate intra pe solutiata.ro și să scrie în domeniul respectiv soluția care poate deveni proiect de lege.
De asemenea, persoanele interesate să prezinte soluții pentru Câmpina pot face acest lucru accesând site-ul pmpcampina.ro, unde pot trimite mesaje privind soluțiile pentru Câmpina echipei conduse de viceprimarul Adrian Pițigoi.
”Este cea mai democratică modalitate cu putință pe care noi am văzut-o pentru actuala situație prin care trece România. Suntem convinși că există mulți oameni în țara noastră, cu idei foarte bune, oameni care nu sunt neapărat înregimentați politic, dar ale căror idei pot fi preluate pentru a deveni proiecte legislative. Același principiu se aplică și pe plan local, iar eu personal îi încurajez și îi aștept oricând pe câmpineni să vină cu idei din orice domeniu privind dezvoltarea localității noastre ”, ne-a precizat președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, care îndeplinește și funcția de secretar executiv la nivel național al acestei formațiuni politice.

4911 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Toader Amalia 17.05.2020 16:42 Redeschiderea cinematografului din Câmpina. O propunere ptr acest oras.

Politică

899 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

429 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2050 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: