Cupa României, semifinale, faza judeţeană. Scoruri de maidan!

Sport (Categoria articolului)

Marţi după-amiază, la Blejoi avut loc prima semifinală a fazei judeţene a Cupei României, întâlnindu-se formaţiile CSO Plopeni şi CS Cornu. Astăzi, în cealaltă semifinală s-au întâlnit CS Păuleşti şi AS Tufeni.

Chiar dacă formaţia din Cornu, antrenată de Mihai Dinu, îşi dorea să ajungă în finala competiţiei, victoria a revenit de o manieră categorică, cu un sec 3-0 echipei din Plopeni. Golurile formaţiei antrenate de Daniel Dumitrache au fost marcate de Puiuleţ (două) şi A. Radu, în ultimele momente ale partidei.
Astăzi, la Plopeni, în cea de-a doua semifinală, între CS Păuleşti şi AS Tufeni, actualul lider au Ligii A s-a impus cu scorul de 7-0.
10 goluri în două meciuri şi scoruri de maidan pentru penultimul act al competiţiei.

4389 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • irinel 25.05.2016 19:51 Sa vina cupa , să vină cupa , să vină cupa la Plopeni 😁

Sport

6 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1431 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2529 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).