Un copac s-a prăbușit pe Strada Pictor Grigorescu, din Câmpina, rănind o biciclistă

Actualitate (Categoria articolului)

Incident bizar vineri după-amiază pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu din Câmpina. Un trunchi de copac, putrezit, efectiv s-a prăbușit pe carosabil, exact peste o biciclistă în vârstă de 38 ani.

Administrația locală a tăiat mai mulți copaci în Parcul ”Constantin Istrati”, situat vis-a-vis de Lacul Curiacul, dar a și lăsat unele trunchiuri de copac. Ei bine, unul dintre acestea s-a prăbușit exact peste biciclista ghinionistă, care a avut neșansa de a se afla în locul nepotrivit, la momentul neptorivit. Au oprit mai multe mașini, ocupanții acestora încercând să dea o mână de ajutor femeii rănite, dar și câțiva oameni care se aflau în parc și care s-au speriat crezând că... vine ursul peste ei. A fost solicitată o ambulanță, femeia acuzând dureri la picioare și la față.
Dincolo de acest incident în sine, rămâne o problemă extrem de gravă. Trunchiul acela de copac putrezit se putea prăbuși peste un copil, peste un bătrân sau peste o mașină, putând genera astfel un accident care s-ar fi putut solda cu mult mai mult decât rănirea - aparent ușoară - a victimei. Cine ar răspunde într-o astfel de situație?!

3954 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 19.08.2023 04:16 Păi nu ar răspunde nimeni, nu e asta România? Primarul vrea ditamai groapa în mijlocul orașului dar pentru lucrurile simple cum ar fi reabilitarea străzilor de la periferie( vezi Orizontului unde îți rupi mașina în două) sau toaletarea copacilor nu are timp și bani să se ocupe. Lasâ că începe școala acum și îl vom vedea prin toate pozele la deschiderea anului școlar.
  • stoica marius 19.08.2023 09:27 mie, acum patru ani, o creangă, a unui copac situat pe domeniul public, care s-a rupt și a căzut pe mașina mea, mi-a spart luneta...paguba am suportat-o doar eu...până când șeful ADPP nu va răspunde pecuniar, poate chiar și cu libertatea, pentru modul în care nu își îndeplinește atribuțiunile funcționale, nu se va schimba nimic din acest punct de vedere...cinste celor care își fac treaba pentru care sunt plătiți...HAI ... celor care-și bat joc de noi, cetățenii acestui frumos municipiu...

Actualitate

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1856 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.