CONTACT

Un copac s-a prăbușit pe Strada Pictor Grigorescu, din Câmpina, rănind o biciclistă

- Actualitate -

Un copac s-a prăbușit pe Strada Pictor Grigorescu, din Câmpina, rănind o biciclistă

Incident bizar vineri după-amiază pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu din Câmpina. Un trunchi de copac, putrezit, efectiv s-a prăbușit pe carosabil, exact peste o biciclistă în vârstă de 38 ani.

Administrația locală a tăiat mai mulți copaci în Parcul ”Constantin Istrati”, situat vis-a-vis de Lacul Curiacul, dar a și lăsat unele trunchiuri de copac. Ei bine, unul dintre acestea s-a prăbușit exact peste biciclista ghinionistă, care a avut neșansa de a se afla în locul nepotrivit, la momentul neptorivit. Au oprit mai multe mașini, ocupanții acestora încercând să dea o mână de ajutor femeii rănite, dar și câțiva oameni care se aflau în parc și care s-au speriat crezând că... vine ursul peste ei. A fost solicitată o ambulanță, femeia acuzând dureri la picioare și la față.
Dincolo de acest incident în sine, rămâne o problemă extrem de gravă. Trunchiul acela de copac putrezit se putea prăbuși peste un copil, peste un bătrân sau peste o mașină, putând genera astfel un accident care s-ar fi putut solda cu mult mai mult decât rănirea - aparent ușoară - a victimei. Cine ar răspunde într-o astfel de situație?!


18 Aug 2023 20:22 4100 vizualizari


Comentarii






  • 19.08.2023 09:27 stoica marius mie, acum patru ani, o creangă, a unui copac situat pe domeniul public, care s-a rupt și a căzut pe mașina mea, mi-a spart luneta...paguba am suportat-o doar eu...până când șeful ADPP nu va răspunde pecuniar, poate chiar și cu libertatea, pentru modul în care nu își îndeplinește atribuțiunile funcționale, nu se va schimba nimic din acest punct de vedere...cinste celor care își fac treaba pentru care sunt plătiți...HAI ... celor care-și bat joc de noi, cetățenii acestui frumos municipiu...
  • 19.08.2023 04:16 diss Păi nu ar răspunde nimeni, nu e asta România? Primarul vrea ditamai groapa în mijlocul orașului dar pentru lucrurile simple cum ar fi reabilitarea străzilor de la periferie( vezi Orizontului unde îți rupi mașina în două) sau toaletarea copacilor nu are timp și bani să se ocupe. Lasâ că începe școala acum și îl vom vedea prin toate pozele la deschiderea anului școlar.
5 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2288 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2052 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2259 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV