CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Contratimp şi Pro-Câmpina continuă parteneriatul pentru sprijinirea înotului de performanţă şi organizează o nouă ediţie a Memorialului "Schwing Fridirich"

- Sport -

De patru ani, în Câmpina funcţionează un parteneriat de succes între ACS Contratimp şi Asociaţia Pro-Câmpina, prin care se doreşte sprijinirea sportului de performanţă, în special a înotului, iar primele rezultate au început deja să apară, după ce Andreea Văcaru a devenit campioană naţională în proba de 50m fluture, la categoria 11 ani. Luni, la bazinul de înot didactic din Câmpina, Irinel Dumitraşcu (Asociaţia Pro-Câmpina) şi Octavian Postolache (ACS Contratimp Câmpina) au prezentat un scurt bilanț al activității de până acum şi planurile pentru 2017.

"Acest parteneriat a plecat de la zero. Am plecat cu o idee pe care puţini oameni, inclusiv din lumea sportului, o credeau, aceea de a crea performanţă. Și iată că am reușit să creăm performanță. Promovăm sportul ca mişcare, în special înotul. Avem o pepinieră în care copiii trec din zona de iniţiere în zona de performanţă. Parteneriatul nostru a dezvoltat mai întâi iniţierea şi perfecţionarea, iar după primii doi ani am ajuns la nivel de campioni naţionali. În acest proiect, an de an creştem numărul de copii care beneficiază de sportul partenerilor noştri. Copiii beneficiază de intrări la bazin, pentru că aceasta este esenţială pentru sport - baza de pregătire. În aceste condiţii, uşor-uşor vom ajunge mult mai departe şi personal îmi menţin promisiunea făcută de a avea sportivi la Olimpiada de la Tokyo din 2020", a declarat antrenorul Octavian Postolache, președintele Clubului Contratimp. (video)
La rândul său, Irinel Dumitraşcu, președintele Asociației Pro-Câmpina, a vorbit despre programul de terapie şi recuperare medicală prin înot, un program pe care asociaţia nu îl mai desfăşoară: "De data aceasta nu mai dezvoltăm noi acest proiect pentru copiii cu autism, Sindrom Down sau alte probleme speciale, ci există o gratuitate pentru aceştia şi probabil că vor avea alţi voluntari, tocmai de aceea nu se mai află alături de noi cei care s-au ocupat până acum de acest proiect". (video)

Următorul proiect comun al ACS Contratimp şi Asociaţiei Pro-Câmpina este organizarea la bazinul de înot din Câmpina a celei de-a V-a ediții a Memorialului "Schwing Fridirich", pentru categoria masters, practicanţi ai înotului cu vârsta de peste 25 de ani. Concursul va avea loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 16.00, şi duminică, 12 martie, de la ora 10.00, la start fiind aşteptaţi peste 100 de competitori, inclusiv de la trei cluburi din Bulgaria. "Îi aşteptăm şi pe iubitorii înotului din Câmpina să participe la această competiţie, pentru că important este să participi şi să te bucuri de prezenţa oaspeţilor de seamă care vor veni cu acest prilej în municipiul nostru", a mai afirmat Octavian Postolache.


27 Feb 2017 19:35 6207 vizualizari



Comentarii






402 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1872 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2191 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2029 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV