CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Fără fum de la grătare și ”chinezării” la ediția 2022 a Serbărilor Toamnei, de la Câmpina

- Actualitate -

Fără fum de la grătare și ”chinezării” la ediția 2022 a Serbărilor Toamnei, de la Câmpina

Imediat după apariția anunțului privind organizarea la Câmpina, pe 17 și 18 septembrie 2022, a unei noi ediții a Festivalului ”Serbărilor Toamnei”, mai mulți câmpineni ne-au întrebat dacă se vor ”bucura” din nou de fumul grătarelor care să sfârâie toată ziua în centru și de veșnicele ”chinezării” care atrag cumpărători cu prețuri extrem de mici și o calitate îndoielnică.

La rândul nostru, am transmis întrebările oamenilor către administrația locală și ne-a răspuns Liviu Davidescu, președintele Comisiei de Cultură din Consiliul Local Câmpina, unul dintre organizatorii evenimentului din acest an, alături de Primăria muncipiului Câmpina și Casa Tineretului. ”Pentru mine este o onoare și o bucurie să pot contribui la organizarea ediției din acest an a Serbărilor Toamnei. Și îmi doresc să existe o continuitate după seria de concerte organizate de Casa de Cultură de-a lungul întregii veri, sub genericul Câmpina Summer Park Music, unde au venit cele mai bune voci ale muzicii folk românești. Astfel, la Serbările Toamnei vor veni, după cum deja se știe, Iris și Compact, unele dintre cele mai bune formații din România. De asemenea, m-am implicat și în partea organizatorică a festivalului și pot să vă spun că, prin contract, vor fi doar produse street-food, ceea ce înseamnă produse alimentare, preparate, care vor fi realizate și vândute din rulote sau track-uri. Deci, nu vor mai fi grătare și fum... În privința comercianților, vor fi permise doar standuri cu produse hand-made și produse artizanele. Am încercat și prin aceste măsuri să aducem un suflu nou în derularea acestui eveniment devenit o tradiție în Câmpina și așteptat cu nerăbdare de cei mai mulți dintre câmpineni”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Vă reamintim că ediția din acest an a ”Serbărilor Taomnei” va avea loc pe 17 și 18 septembrie. Prima zi, după deschiderea oficială și premierea elevilor și sportivilor, de la ora 11.00, va fi dedicată "Horei Prahovene" și vor urca pe scenă Ionică Moroșanu, Steliana Sma, Cornelia și Lupu Rednic. A doua zi, seara, festivalul va fi încheiat cu un concert susținut de Anna Lesko, Cristi Minculescu și Compact.


08 Sep 2022 09:22 10959 vizualizari



Comentarii






  • 08.09.2022 18:48 Amelia Sfanta nauvitate! Un consilier local, presedintele comisiei de cultura, declara cu senitatate ca se implica in organizarea unui eveniment , adica, incalca legea. Nu stie care sunt atributiile si restrictiile prevazute si impuse de lege unui consilier local. Un consilier local care a votat lista manifestarilor culturale , bugetul acestor manifestari se icupa si de organizare propriu zisa, adica el centreaza, el da cu capul si apoi se mira cand afla ca a fost in conflict de interese. Au zis multi ca noii consilieri habar nu au ce rol au in administrarea acestui oras,
  • 08.09.2022 17:51 MIHAI Este o știre ff Interesanta! Cred ca și pe placul multor campineni! Speram sa fie ceva super! Și dacă iese bine poate repetam și la TÂRGUL DE CRĂCIUN!!
  • 08.09.2022 17:30 Eu Scuzați-mă, dar la care formație IRIS vă referiți: formația IRIS - Cristi Minculescu, Valter și Boro sau IRIS - Nelu Dumitrescu (cu Costi Sandu solist vocal)? @Baciu Daniela: Corect spus, doamnă!
  • 08.09.2022 12:19 Baciu Daniela Sper ca nu este iar vis-a-vis de spital. Nu e normal, nu e omenesc. Oamenii bolnavi au nevoie de liniște nu de gălăgie. Ar trebui organizat pe stadion sau în curtea căminelor petrol.
2517 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2626 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1477 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5590 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV