Calea Doftanei, între intersecția cu Strada Dealului și podul de la Zorile, se închide total în perioada 24 noiembrie - 7 decembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier se va închide total (cu excepția situațiilor de urgență - salvare, pompieri, servicii de utilitate publică), pe Calea Doftanei, tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Dealului și pod Zorile - Telega, în perioada 24 noiembrie 2021 - 7 decembrie 2021, ca urmare a lucrărilor de reparații și reabilitare stradă.

Primăria Câmpina recomandă ca rute alternative pentru conducătorii auto:
Dinspre Brebu, Telega către Câmpina - rutele ocolitoare sunt: 
- după podul Zorile-Telega, la dreapta pe sub pod către SC Floricon Salub SA
- pentru traficul greu și alte categorii de autovehicule: Telega- DJ100E-Mislea-Urleta-Bănești-DN1-Câmpina
Dinspre Câmpina către Brebu și Telega, rutele ocolitoare sunt: 
- strada Orizontului, iar după SC Floricon Salub SA - la dreapta către fosta rampă de gunoi, urmând albia râului către pod Zorile - Telega (pentru toate categoriile de autovehicule)
- doar pentru autoturisme: Calea Doftanei, str. Ec. Teodoroiu, str. Fabricii, pod Zorile – Telega.

6574 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3064 vizualizari
03 dec. 2021 19:19

Preluarea cinematografului din Câmpina de către autoritățile locale se lovește de ”birocrația” RADEF

2 comentarii

Cinematograful din Câmpina este un subiect delicat, dureros pentru orice câmpinean, în condițiile în care aici nu a mai rulat niciun film de foarte mult timp, iar starea de degradare a clădirii se accentuează de la o zi la alta. O inspecție a Poliției, urmată de un avertisment scris adresat RADEF (Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor), a reaprins discuția, care ar putea fi soluționată în Consiliul Local.

2480 vizualizari
01 dec. 2021 22:10

De Ziua Națională, polițiștii locali le-au oferit câmpinenilor stegulețe tricolore

1.000 de stegulețe tricolore au fost împărțite astăzi, 1 Decembrie 2021, în diverse zone ale municipiului Câmpina de către agenții Poliției Locale. Un gest simplu și frumos, prin care Polița Locală a dorit să fie mai aproape de cetățeni cu ocazia Zilei Naționale a României.

Alte stiri recente

219 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

817 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.