Minutul de... istorie locală. Casa Venețiană
Social (Categoria articolului)
Rămânem fideli principiului nostru de a veni periodic în fața dumneavoastră cu rubrici noi, cu emisiuni noi, cu informații interesante și, poate, mai puțin cunoscute. Așa a luat naștere și Minutul de... istorie locală, o rubrică prin care dorim să vă prezentăm, într-un fel, Câmpina de ieri și de azi. Este un demers strict jurnalistic, scopul fiind acela de a păstra în memoria comunității frânturi din istoria localității.
Casa Venețiană a fost una dintre cele mai frumoase clădiri care au existat vreodată în Câmpina. O clădire superbă, cu o fațadă bogat decorată în stil venețian, de unde și denumirea. La parter se aflau spații comerciale, iar la etaje locuiau familii înstărite din Câmpina interbelică. Mai multe informații despre Casa Venețiană a Câmpinei, demolată la începutul anilor '80, aflați din Minutul de... istorie locală.
Comentarii
- 25.01.2023 12:59 Super!👏
- 25.01.2023 19:23 Cred ca era oportun sa inserati in acest clip o fotografie a casei venetiene.
- 28.01.2023 10:05 Poza este in videoclip.Initiativa minunata!Bravo!In 1982 cladirea era inca magazin.
Social

O nouă campanie de donare de sânge a Asociației Roata de Foc, la Câmpina
Asociația ”Club Sportiv – Roata de Foc R. C. Câmpina” și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează, în data de 18 martie 2023, campania numită ”Avem viață în sânge”, la Casa Tineretului Câmpina. Este primul eveniment de acest gen organizat în 2023, dar a 12-a oară când motocicliștii clubului câmpinean se implică într-o activitate de donare de sânge.

La finalul lunii martie, va începe tipărirea și livrarea cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate
Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a transmis un comunicat de presă privind tipărirea și livrarea cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate.
Alte stiri recente

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei
Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina
În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.