PSD Câmpina organizează dezbateri online, cu specialiști și simpli cetățeni, pe mai multe domenii de activitate

Politică (Categoria articolului)

"Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minții și spiritului", a spus B.K.S. Iyengar. Acesta este motto-ul sub care reprezentanții Partidului Social Democrat organizează, la Câmpina, online, o serie de întâlniri cu specialiști, dar și cu simpli cetățeni, temele vizând diverse domenii de activitate. Iar prima dezbatere de acest gen are ca subiect sistemul sanitar.

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, îi invită pe toți cei interesați să-și exprime părerea cu privire la starea serviciilor de sănătate oferite de furnizorii de servicii medicale din Câmpina. Scopul acestei acțiuni este acela de a identifica împreună soluții viabile pentru rezolvarea problemelor cu care câmpineni se confruntă în calitate de pacienți sau aparținători, atunci când apelează la servicii de sănătate. Cei interesați de această temă și care au ceva de spus sunt invitați să adreseze întrebări sau să expună probleme trimițând mesaje pe adresa de e-mail: nicolae.moisescu58@gmail.com sau pe pagina oficială de Facebook – Nicolae Moisescu.
Întâlnirea candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, și a liderilor PSD Câmpina cu specialiști în domeniul sanitar va avea loc online, pe aplicația Zoom, în cursul după-amiezei de luni, 20 iulie 2020.

4287 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 17.07.2020 16:06 NO COMMENT!Nu ma pot abtine sa nu comentez....distinsul candidat al pesedeului cred ca ținteste o functie prea mica pentru calitatile domniei sale.Am citit ca este inginer specialist in strunguri(o meserie onorabila,felicitari pentru cariera ),fotbalist,ciclist(gurile rele au spus ca a facut deplasarea cu masina la iesirea cu acel grup de biciclisti,pentru poze),se pricepe la teatru(vezi piesa PREȘUL,care "ruleaza" la Teatrul National),priceput la literatura(citeste in perioada aceasta Divina Comedie)si surpriza pe 20 iulie dezbatere pe teme de medicina.Ma intreb cum un asemenea om cu o multitudine de calitati a stat plafonat ca inginer pana la 62 de ani.P.S. Distinse candidat al pesedeului incercati sa jucati Divina Comedie (pozand in ceea ce nu sunteti)insa PREȘUL pe care stati o sa fie tras cu atata putere de "Prietenii de la pesedeu" si o sa va dati seama ca piesa de teatru in care jucati acum se numeste "DINEU CU PROȘTI"!Prietenii stiu de ce!
  • The Mask 17.07.2020 16:11 Am uitat sa-l intreb pe viitorul fost presedinte de consiliu judetean daca domnul candidat al pesedeului la primaria Campina este tanarul acela pe care il pregatea in septembrie 2019?(Au incercat cu un tanar de la.F.N. dar saracul a uitat sa le spuna ca are ceva penal in sifonier)Succesuri Pesede!
  • The Mask 17.07.2020 16:21 Lasati treaba cu medicina in grija Dr.Tiu si a Dr. Neagu,se pricep mult mai bine decat dvs.Medicina nu are treaba cu strungaria.Ati auzit de administratie publica?Pe acolo trebuia sa treceti mai intai si dupa la primarie....sa il.schimbi pe Tiseanu cu Moisescu mai bine nu.Din pacate pentru oras oferta partidelor e ZERO.Astept inca un independent sa candideze.Se irosesc inca patru ani si orasul o sa stea tot pe loc.
  • ahahhahahah 19.07.2020 12:47 ahahhahahahahahhahahahaha direct dezbatere cu nenea asta pe sanatate trebuie sa facem. psd campina chiar face non-combat, deci?

Politică

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3289 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: