CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD Câmpina organizează dezbateri online, cu specialiști și simpli cetățeni, pe mai multe domenii de activitate

- Politică -

PSD Câmpina organizează dezbateri online, cu specialiști și simpli cetățeni, pe mai multe domenii de activitate

"Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minții și spiritului", a spus B.K.S. Iyengar. Acesta este motto-ul sub care reprezentanții Partidului Social Democrat organizează, la Câmpina, online, o serie de întâlniri cu specialiști, dar și cu simpli cetățeni, temele vizând diverse domenii de activitate. Iar prima dezbatere de acest gen are ca subiect sistemul sanitar.

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, îi invită pe toți cei interesați să-și exprime părerea cu privire la starea serviciilor de sănătate oferite de furnizorii de servicii medicale din Câmpina. Scopul acestei acțiuni este acela de a identifica împreună soluții viabile pentru rezolvarea problemelor cu care câmpineni se confruntă în calitate de pacienți sau aparținători, atunci când apelează la servicii de sănătate. Cei interesați de această temă și care au ceva de spus sunt invitați să adreseze întrebări sau să expună probleme trimițând mesaje pe adresa de e-mail: nicolae.moisescu58@gmail.com sau pe pagina oficială de Facebook – Nicolae Moisescu.
Întâlnirea candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, și a liderilor PSD Câmpina cu specialiști în domeniul sanitar va avea loc online, pe aplicația Zoom, în cursul după-amiezei de luni, 20 iulie 2020.


17 Jul 2020 11:04 5391 vizualizari


Comentarii


  • 19.07.2020 12:47 ahahhahahah ahahhahahahahahhahahahaha direct dezbatere cu nenea asta pe sanatate trebuie sa facem. psd campina chiar face non-combat, deci?
  • 17.07.2020 16:21 The Mask Lasati treaba cu medicina in grija Dr.Tiu si a Dr. Neagu,se pricep mult mai bine decat dvs.Medicina nu are treaba cu strungaria.Ati auzit de administratie publica?Pe acolo trebuia sa treceti mai intai si dupa la primarie....sa il.schimbi pe Tiseanu cu Moisescu mai bine nu.Din pacate pentru oras oferta partidelor e ZERO.Astept inca un independent sa candideze.Se irosesc inca patru ani si orasul o sa stea tot pe loc.
  • 17.07.2020 16:11 The Mask Am uitat sa-l intreb pe viitorul fost presedinte de consiliu judetean daca domnul candidat al pesedeului la primaria Campina este tanarul acela pe care il pregatea in septembrie 2019?(Au incercat cu un tanar de la.F.N. dar saracul a uitat sa le spuna ca are ceva penal in sifonier)Succesuri Pesede!
  • 17.07.2020 16:06 The Mask NO COMMENT!Nu ma pot abtine sa nu comentez....distinsul candidat al pesedeului cred ca ținteste o functie prea mica pentru calitatile domniei sale.Am citit ca este inginer specialist in strunguri(o meserie onorabila,felicitari pentru cariera ),fotbalist,ciclist(gurile rele au spus ca a facut deplasarea cu masina la iesirea cu acel grup de biciclisti,pentru poze),se pricepe la teatru(vezi piesa PREȘUL,care "ruleaza" la Teatrul National),priceput la literatura(citeste in perioada aceasta Divina Comedie)si surpriza pe 20 iulie dezbatere pe teme de medicina.Ma intreb cum un asemenea om cu o multitudine de calitati a stat plafonat ca inginer pana la 62 de ani.P.S. Distinse candidat al pesedeului incercati sa jucati Divina Comedie (pozand in ceea ce nu sunteti)insa PREȘUL pe care stati o sa fie tras cu atata putere de "Prietenii de la pesedeu" si o sa va dati seama ca piesa de teatru in care jucati acum se numeste "DINEU CU PROȘTI"!Prietenii stiu de ce!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4622 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3678 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1796 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2036 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV