CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

SanConfind promovează turismul medical din România. Clinica are deja pacienți din Europa și Orientul Mijlociu

- Eveniment -

La Forumul de Incoming, desfășurat sâmbătă la Câmpina, s-a vorbit mult despre necesitatea dezvoltării turismului medical, alături de cel de welness-SPA, insistându-se în special pe atragerea de turiști străini care sunt foarte interesați de aceste domenii.

Clinica SanConfind a fost unul dintre organizatorii celei de-a patra ediţii a Forumului de Incoming (alături de InfoTravel România), eveniment care a reunit peste 150 de specialişti din industria turismului din întreaga țară. Participanții au vizitat Clinica SanConfind de la Poiana Câmpina și Muzeul Hasdeu din Câmpina. „La SanConfind avem pacienţi din Arabia Saudită, Israel, Belgia, Franţa, Emiratele Arabe și alte țări, iar prin intermediul dvs., al agenţiilor de turism, sperăm ca numărul acestora să crească. Noi am încheiat parteneriate cu mai multe unităţi de cazare din Câmpina, dar şi din Breaza şi Sinaia, pentru cei care vor ceva mai deosebit, asigurându-le pacienţilor noştri din străinătate inclusiv transferul de la unitatea de cazare la clinică, unde efectuează tratamente sau diverse proceduri. De asemenea, la cerere, asigurăm şi transferul de la aeroport, toate acestea în încercarea de a le oferi oamenilor toate facilităţile de care au nevoie”, a declarat în cadrul forumului Ioana Sultanii, directorul de marketing al SanConfind.  

În acelaşi context, de interes a fost şi prezentarea susţinută de Ioana Marian - fondatoarea şi directorul general al platformei de wellness – desprespa.ro: „La nivel mondial, turismul wellness este într-o creştere spectaculoasă, de la 439 miliarde dolari în 2013, estimându-se o cifră de afaceri în acest domeniu de 808 miliarde dolari în 2020. Din păcate, România nu prea e pe nicăieri, pentru că în 2015 au beneficiat de servicii wellness în România doar 160.000 clienţi, dintre care numai 15.300 străini, cifra de afaceri fiind de 7,7 milioane euro. Este foarte puţin, îngrijorător de puţin, mai ales că, din păcate,  cu o singură excepţie, niciun hotel de 5 stele din România nu oferă programe wellness complete. Şi mi se pare inacceptabil ceea ce am văzut în unele cataloage – hoteluri de 2-3 stele, care susțin că au centre SPA. Denotă multă lipsă de profesionalism, pentru că dacă există o piscină, poate o saună şi, eventual, printr-un colţ, pe undeva, o masă de masaj, nu înseamnă că avem de-a face cu un centru SPA!”
Wellness înseamnă sănătate și relaxare, în turismul wellness îmbinându-se tratamente pentru diverse afecțiuni sau tratamente de prevenție, cu programe de relaxare în centre SPA, dar și în mijlocul naturii și cu o alimentație sănătoasă.


22 Jan 2017 11:12 8757 vizualizari


Comentarii


296 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3368 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
468 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
826 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV