CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Irina Nistor este noul primar al municipiului Câmpina

- Actualitate -

Irina Nistor este noul primar al municipiului Câmpina

Numărătoarea voturilor, cel puțin la nivelul municipiului Câmpina, este în plină desfășurare. În acest moment, după numărarea voturilor valabil exprimate în 17 dintre cele 23 secții de votare, Irina Nistor (PSD) are peste 1.000 de voturi în fața primarului în exercițiu, Alin Moldoveanu (PNL).

Din cele 17 secții de votare unde au fost numărte voturile, doar în trei s-a impus actualul primar. Vom reveni în câteva ore cu rezultatele exacte pentru primar, Consiliul Local, președintele Consiliului Județean, Consiliul Județean.


10 Jun 2024 00:38 10979 vizualizari


Comentarii


  • 11.06.2024 09:02 Antonia Alin Moldoveanu si Iulian Dumitrescu au gresit sfidand populatia prin etalarea prosperitatii exagerate obtinuta din bani publici (castel, Lamborghini, Dubai, Stejarii, etc) atingand coarda sensibila a celor cu un nivel mediu si ridicat de educatie si inteligenta, precum si impunerea proiectului "pasajul" impotriva vointei majoritatii.
  • 10.06.2024 19:19 Mihai Felicitari doamnei Nistor! Speram cu toții că se va schimba ceva în bine, cu toate că s-ar putea să rămânem din nou doar cu speranța. Poate doamna primar nou ales va reuși să oprească cumva cursele de mașini și motociclete care pornesc de la benzinăria Etu și care deranjează prin zgomot și pun în pericol cetățenii acestui oraș, care nu mai este de mult timp un oraș liniștit... Poate doamna primar știe ce este un parc industrial și va reuși să înființeze unul și în orașul nostru, ca să nu mai plece tineretul să lucreze și să aducă bunăstare altor localități. Poate va desființa firmele de casă abonate la contractele cu primăria și poate va începe un control riguros al cheltuielilor și lucrărilor executate in orașul nostru în ultimii 10-15 ani, macar. Spre exemplu calitatea și costurile placarilor din centrul civic, unde majoritatea plăcilor sunt sparte sau sunt dezlipite!!! Poate doamna primar va merge în localitățile mici din țările civilizate și va învața cum se administrează o localitate în beneficiul locuitorilor ei și nu în beneficiul unui grup de interese... Poate...
  • 10.06.2024 11:40 CAMELIA IORDACHE Felicitări dnei Nistor.Avem încredere că nu ne va dezamăgi. Mult succes și nu ascultați de gurile rele.
  • 10.06.2024 10:39 Felicia dima felicitari succes
  • 10.06.2024 10:09 Misu Campinenii l-au taxat dur pe Moldoveanu. Votul campinenilor nu a fost atat pentru Irina Nistor, cat a fost impotriva lui Moldoveanu. Acest individ a “reusit” sa aduca PNL la cel mai rusinos procent din era post-decembrista. Si-a urmarit numai interesul propriu fara a fi interesat de problemele municipiului. Si-a batut joc de noi toti fugind de la sedinte cand era intrebat de problemele din Campina. Sper sa se retraga inca de pe acum la castel si sa dispara din viata publica. P.S. Irina Nistor a anuntat ca felicitarile , masa si dansul vor avea loc in pasaj.
  • 10.06.2024 04:05 diss Se pare, sper sa nu avem vreo surpriza neplacuta, ca cetatenii orasului Campina s-au trezit la timp. Felicitari d. nei Nistor si spor la treaba! Campina arata rau, a ramas undeva pe la anul 2010 si sa speram ca o femeie va reusi sa trezeasca orasul la viata. PS. Ar fi foarte interesat ca Moldoveanu sa justifice banii, multi de tot, cheltuiti aiurea din bugetul local. De exemplu cei pentru pasajul care nu se va mai face …
  • 10.06.2024 00:57 Bobby Ne intoarcem la ce-a fost: nimeni nu mai face nimic!
86 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
318 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1029 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2105 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV